Yaşlı kadın, oğlu gibi sevdiği polis memurunun tayininin durdurulmasını istedi

Kendisini her gün ziyaret eden Toplum Destekli Polis Şube Müdürlüğü’nde görev yapan polis memuru Hüseyin Sarıkaya’nın Kuşadası ilçesine tayini çıktığını öğrenen 85 yaşındaki Kadriye Demircialan, oğlu gibi sevdiği polisin tayinin...

Google Haberlere Abone ol
Yaşlı kadın, oğlu gibi sevdiği polis memurunun tayininin durdurulmasını istedi

Kendisini her gün ziyaret eden Toplum Destekli Polis Şube Müdürlüğü’nde görev yapan polis memuru Hüseyin Sarıkaya’nın Kuşadası ilçesine tayini çıktığını öğrenen 85 yaşındaki Kadriye Demircialan, oğlu gibi sevdiği polisin tayinin çıkmasına üzüldü. Vali Yardımcısı Abdullah Aslan'dan yardım isteyen Kadiriye Nine, "Ben oğlumu çok seviyorum. O her gün beni ziyaret ediyor. Oğlum gibi sevdiğim Hüseyinimi göndermeyin.” dedi.

Aydın Valiliği İl Sosyal Etüt ve Proje Müdürlüğü’nün "Ege'nin İncesi Yaşlı Çınarlara Vefa" projesi kapsamında evinde ziyaret edilen 85 yaşındaki Kadriye Demircialan, Vali Yardımcısı Abdullah Aslan'ın 'bir isteğin var mı?' sorusuna oğlu gibi sevdiği polis memurunun tayininin durdurulmasını istedi. Demircialan, "Polis Hüseyinimi oğlum gibi seviyorum Duydum tayini çıkmış. O benimle öyle iyi ilgileniyor ki onun tayinini yapmasınlar. Beni ziyarete geliyor. Halimi hatırımı soruyor. Ben onu çok seviyorum. Hüseyin oğlumun tayinini durdurun.” dedi.

Yaşlılara sahip çıkılması gerektiğini belirten Aydın Vali Yardımcısı Abdullah Aslan, "Yaşlılarımız hiçbir zaman unutulmamalı. Vefa borcumuzu göstermemiz gerekir. Sosyal devletin, yardıma muhtaçların elinden tutması gerekir. Yaşlıların ihtiyaçlarını yerinde tespit edip, elinden tutması ve çözümleri kısa sürede yapması gerekir. Biz devlet olarak elimizden gelebildiğince sahip çıkıyoruz.” diye konuştu.

Projenin amacının yaşlılara sahip çıkmak ve gelecek nesillere örnek olmak odluğunu belirten Aydın Valiliği İl Sosyal Etüt ve Proje Müdürü Necati Doğru, "Yaşlı çınarlarımıza sahip çıkıyoruz. Onurumuz ve gururumuz olan bu insanlarımıza proje kapsamında sahip çıkanlara da teşekkür ediyoruz. Amacımız, fakir, yardıma muhtaç yalnız yaşayan yaşlılarımızın ihtiyaçlarının evlerinde karşılanması, sosyal yaşamlarını sürdürmeleri özgüvenlerini korumalarını sağlanmasında devletimizin şefkat elinin onların üzerinde olduğunun bilinmesi ve hissettirilmesi amaçlanmaktadır. Yalnızlıklarını unutturarak gelecek kaygısından arındırmak hayat kalitelerini artırmak, yardımlaşma ve dayanışmayı sağlamak ve gelecek nesillere örnek olabilmek." şeklinde konuştu.

CİHAN

Yorumlar