Yaşlı adamın evinden iki kamyon eski elbise ve çöp çıktı

Aydın’da yalnız yaşayan 81 yaşındaki Nuri Erdoğan’ın evinden bir kamyon eski elbise ile bir kamyon da kamyon çöp çıktı.

Google Haberlere Abone ol
Yaşlı adamın evinden iki kamyon eski elbise ve çöp çıktı

Aydın’da yalnız yaşayan 81 yaşındaki Nuri Erdoğan’ın evinden bir kamyon eski elbise ile bir kamyon da kamyon çöp çıktı. Eşyalarının belediye temizlik işçileri tarafından çöp torbalarına atılmasını istemeyen Nuri Erdoğan, “Ben bunları satacaktım. Belediye satmadan topluyor.” diyerek tepki gösterdi. 25 yıl önce kazada ayağını kaybeden yaşlı adamın kırılan onlarca bastonunu çöpe atmayarak evinde biriktirdiği görüldü.

Zafer Mahallesi 105 sokakta oturan özürlü Nuri Erdoğan’ın çöp evi belediye ekiplerince temizlendi. Görevlilerin kokan evde zor çalıştıkları görüldü. Eşinin öldüğü öğrenilen ve üç çocuğunun da bakmadığı yaşlı adam, yıllardır topladığı eski elbise ve çöpleri evinde biriktirdiği belirtildi. Komşularının evden gelen koku şikayeti üzerine belediye ekipleri çöp evde temizlik çalışması başlattı. Odalarda yığılı olan eski elbise ve çöpleri torbalara dolduran görevliler, kokudan çalışmakta zorlandılar. Eşyalarından vazgeçmeyen ve bir sandalyeye oturarak görevlilerin çöp torbalarına attıkları eşyaları tek tek inceleyen Erdoğan, “Üç çocuğum var. Bana bakmıyorlar. Ev benim. Çocuklarım satalım dediler. Ben de istemedim. Evi satmadığım için bana bakmıyorlar. 25 yıl önce kazada bacağımı kaybettim. Bunları satacaktım. Ama belediye ekipleri atıyorlar. Evimi de bu şekilde giren hırsızlar dağıttı.” diyerek eşyalarının alınmasını istemedi.

Emekli olduğu öğrenilen ve belediyeden yemek yardımı da alan yaşlı adamın, bundan üç yıl önce de evini çöple doldurduğu ve belediye ekiplerince temizlendiği öğrenildi. CİHAN

Yorumlar