Yasemin Çongar ifade verdi

Balyoz davasında bazı sanıklara 'kumpas' kurulduğu iddialarına ilişkin gazeteci Yasemin Çongar'ın şüpheli sıfatıyla ifadesi alındı.

Google Haberlere Abone ol
Yasemin Çongar ifade verdi

Gazeteci Mehmet Baransu’nun tutuklandığı Balyoz davasında birtakım sanıklara ’kumpas’ kurulduğu iddialarına ait yürütülen soruşturmada Balyoz haberlerinde imzası olan gazeteci Yasemin Çongar’ın zanlı sıfatıyla ifadesi alındı.

İFADEYE AVUKATIYLA GELDİ

Gazeteci Mehmet Baransu’nun tutuklandığı Balyoz davasında yargılanan birtakım sanıklara ‘kumpas’ kurulduğu iddiasına ait İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı vasıtası ile yürütülen tahkikat kapsamında gazeteci yazar Yasemin Çongar zanlı sıfatıyla ifadeye çağrılmıştı. Bugün öğle saatlerinde Çağlayan’daki İstanbul Adalet Sarayı’na avukatıyla müşterek gelen Çongar, ifade işlemlerinin arkasından adliyeden ayrıldı.

AHMET ALTAN'IN DA İFADESİ ALINACAK

Soruşturma kapsamında ifadeye çağrılan ve Balyoz haberlerinde imzası olan o dönemki Taraf Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Altan’ın da önümüzdeki günlerde adliyeye gelmesi bekleniyor. Baransu’nun tutuklandığı soruşturmada geçtiğimiz hafta Taraf gazetesi eski yazarı Yıldıray Oğur’un da ifadesi alınmıştı.

Kaynak: HABER7.COM

Yorumlar