Yaşar: Biz buraya hizmet etmeye geldik, kavga etmeye değil

Yenimahalle Belediyesi AK Parti Grup Başkanı Ahmet Remzi Tezcan ve beraberindek partili meclis üyeleri, Yaşar’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Google Haberlere Abone ol
Yaşar: Biz buraya hizmet etmeye geldik, kavga etmeye değil

Yenimahalle Belediyesi AK Parti Grup Başkanı Ahmet Remzi Tezcan ve beraberindek partili meclis üyeleri, Yaşar’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. 30 Mart Yerel Seçimleri’nde sandıktan zaferle çıkan Fethi Yaşar huzur ve hizmet dolu bir dönem dileyerek "Bütün gücümüzle Yenimahalle’ye sahip çıkalım. Biz buraya hizmet etmeye geldik, kavga etmeye değil." ifadesinde bulundu.

Çayyolu'nun Yenimahalle'den çıkarılamasıyla ilgili, ''İlçemiz hem siyaseten hem de ekonomik olarak küçüldü, ancak halkımız bu haksızlığa sandıkta cevabını verdi.'' dedi.

ÇAYYOLU’NA CEVABI HALK VERDİ

Yaşar, en güzel yıllarının Yenimahalle’de geçtiğini ifade ederek "Çayyolu’nun Yenimahalle’den koparılmasıyla ilçemiz hem siyaseten hem de ekonomik olarak küçüldü. Ancak halkımız, bu haksızlığa sandıkta cevabını verdi. Geride bıraktığımız 5 yılda ilçemize çok güzel hizmetler, kalıcı eserler bıraktık. Ben Yenimahalle sevdalısıyım. Bu dönemde de en güzel hizmeti vermek için gecemizi gündüzümüze katarak çalışmaya devam edeceğiz." şeklinde konuştu.
CİHAN

Yorumlar