Yarışmalarda dereceye girenler ödüllerini aldı

Zonguldak Fatih Koleji tarafından kurumsal olarak ana sınıflar arası bilgi ve yap boz yarışması Bilgiyap, ilk okullar arası Türkçe ve Matematik Olimpiyatı İmato ile 100 Temel eser Kitap Okuma Yarışması ödülleri törenle sahiplerini buldu....

Google Haberlere Abone ol
Yarışmalarda dereceye girenler ödüllerini aldı

Zonguldak Fatih Koleji tarafından kurumsal olarak ana sınıflar arası bilgi ve yap boz yarışması Bilgiyap, ilk okullar arası Türkçe ve Matematik Olimpiyatı İmato ile 100 Temel eser Kitap Okuma Yarışması ödülleri törenle sahiplerini buldu.

İl Milli Eğitim Şube Müdürleri, okul müdüleri,veliler, öğretmenler ve davetlilerin katıldığı törende Fatih Koleji Müzik Grubu misafirlere konser verdi.

Fatih Koleji Müdürü Mehmet Sarısoy, “Okul olarak 21. yüzyıl Türkiye'sini inşa etmek üzere 1983 yılında çıktığımız yolda ilk günkü heyecan ve idealimizle yürümeye devam ediyoruz. Artık geleneksel hale getirdiğimiz 100 Temel Eser, İmato ve Bilgiyap gibi yarışmalarımızla organizasyon yapma sorumluluğunu yaşıyoruz. Çünkü biliyoruz ki yarının Türkiyesi’nde dünya çapında bilim, spor, sanat alanlarında büyük organizasyonlar yapabilecek vizyon sahibi bir nesil gerekiyor. Bu sorumlulukla hazırladığımız yarışmalarda bu gece bunu yansıttık. Organizasyonlara katılan, derece alan tüm öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi tebrik ediyorum.” dedi.

Daha sonra 100 Temel Eser Yarışmasında Mimar Sinan İlköğretim Okulu ve Bahçelievler İlköğretim Okulu altın madalya aldı.

Anasınıfları Bilgiyap yarışmasında Ceylin Su Gencer, Ömer Yusuf Kuyulu ve İsmail Karaoğlu’na altın madalya verildi.

İmato yarışmasında ise Yiğit Kaçmaz, Tuncay Baştürk, Ilgaz Kalaycı, Züleyha Koca, Bekir Taha Kara ve Neslihan Düzlü altın madalya sahibi oldu. CİHAN

Yorumlar