Yarışma programlarının çekildiği stüdyo yandı

Başakşehir'de televizyon programı çekilen bir stüdyoda yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen alevler bütün binayı sardı. Can kaybı ve yaralanmanın olmadığı yangında, maddi hasar meydana geldi.Başakşehir Atatürk Caddesi'nde bulunan 5...

Google Haberlere Abone ol
Yarışma programlarının çekildiği stüdyo yandı

Başakşehir'de televizyon programı çekilen bir stüdyoda yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen alevler bütün binayı sardı. Can kaybı ve yaralanmanın olmadığı yangında, maddi hasar meydana geldi.

Başakşehir Atatürk Caddesi'nde bulunan 5 katlı binada saat 16.00 sıralarında yangın çıktı. Yangının, yarışma programlarının çekildiği stüdyonun dekorlarının yenilendiği sırada çıktığı belirtildi. Olay yerine İstanbul’un Avrupa Yakası’nda bulunan çok sayıda itfaiye grubu sevk edildi. İtfaiye erleri merdiven aracıyla yangına müdahale ederken, bir grup itfaiye eri de yanan binanın çatısına çıkarak alevleri söndürmeye çalıştı. Can kaybı ve yaralının olmadığı yangında itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kontrol altına alındı. Yangında binanın içerisi kullanılamaz hale geldi. Yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.

CİHAN

Yorumlar