"Yardım dernekleri, dünyaya değer ihraç ediyor"

Saadet Partisi Antalya Büyükşehir Belediye başkan adayı Mehmet Fatih Tekin, Deniz Feneri Derneği’nin Antalya Muratpaşa’daki ana merkezini ziyaret etti.

Google Haberlere Abone ol
"Yardım dernekleri, dünyaya değer ihraç ediyor"

Saadet Partisi Antalya Büyükşehir Belediye başkan adayı Mehmet Fatih Tekin, Deniz Feneri Derneği’nin Antalya Muratpaşa’daki ana merkezini ziyaret etti. Deniz Feneri Derneği’nin faaliyetleri, Türkiye’de ne kadar aileye yardım ettiği, kaç merkezde çalıştığı ve nasıl bir dağıtım ağı oluştuğu konularında bilgi alan Tekin, Türkiye’de bağış sisteminin çok önemli olduğunu söyledi.
"Yardım faaliyetleriyle bazı değerlerimizi dünyaya ihraç etmek istiyoruz. Bizler yardım derneklerinin bu faaliyeti ile dünyaya değer ihraç ettiğine inanıyoruz." diyen Tekin, "O yüzden Deniz Feneri Derneği vb. derneklerimiz ile kardeşlik, yardım severlik ve infak gibi değerleri dünyaya yeniden ihraç etmek istiyoruz." diye konuştu.
Deniz Feneri Derneği Antalya Şube Başkanı Ahmet Sargın ise Deniz Feneri Derneği’nin en zor günlerinde insanlar desteğini kesmediğini belirtti. Ahmet Sargın, “Burada dernek olarak bizim çok sistemli bir çalışmamız var. Depolarımızdaki tüm ürünler barkot sistemi ile kontrol ediliyor. Giren her ürüne barkot numarası veriliyor. Ve çıkan ürünlerde bu sistemle kontrol ediliyor. Sistemlerimiz bağış yapan kişilere açık. Verdiklerin nereye gittiklerini görebiliyorlar.” dedi.


CİHAN

Yorumlar