Yaralı sürücüye elleriyle gölge yaptılar

Kartal'da meydana gelen trafik kazasında kamyonet sürücüsü yaralandı. Kaza yerine ilk gelen itfaiye erleri, yaralı sürücüye güneş çarpmaması için elleriyle gölge yaptı.Kaza, Kartal-Sancaktepe bağlandı yolunda meydana geldi. Ahmet Tekdaş...

Google Haberlere Abone ol
Yaralı sürücüye elleriyle gölge yaptılar

Kartal'da meydana gelen trafik kazasında kamyonet sürücüsü yaralandı. Kaza yerine ilk gelen itfaiye erleri, yaralı sürücüye güneş çarpmaması için elleriyle gölge yaptı.

Kaza, Kartal-Sancaktepe bağlandı yolunda meydana geldi. Ahmet Tekdaş yönetimindeki 16 BRR 23 plakalı kamyonet, iddiaya göre önüne aniden bir otomobilin çıkması üzerine kontrolden çıkarak orta refüjlere çarpıp devrildi. Kazada sürücü Tekdaş yaralandı. Vatandaşların ihbarı üzerine kaza yerine sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Yaralı sürücüye ilk müdahaleyi itfaiye erleri yaptı. İtfaiye erleri, sürücünün boynuna boyunluk takıp ambülansı bekledi. Bu sürede de yaralının güneşten etkilenmemesi için elleriyle gölge yaptılar.

Bu arada vatandaşlar, geç geldiklerini öne sürdükleri sağlık ekiplerine tepki gösterdi. Yaralı, Kartal Dr. Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Polisin kaza ile ilgili soruşturması sürüyor. CİHAN

Yorumlar