Yapı Kredi’den KAYSO üyelerine kredi kolaylığı

Kayseri Sanayi Odası (KAYSO) ile Yapı Kredi Bankası arasında kredi protokolü imzalandı. Protokol kapsamında, Yapı Kredi KAYSO üyelerine avantajlı kredi oranları ve bankacılık ürünleri sunmaya başladı. Protokol imza töreninde konuşan KAYSO...

Google Haberlere Abone ol
Yapı Kredi’den KAYSO üyelerine kredi kolaylığı

Kayseri Sanayi Odası (KAYSO) ile Yapı Kredi Bankası arasında kredi protokolü imzalandı. Protokol kapsamında, Yapı Kredi KAYSO üyelerine avantajlı kredi oranları ve bankacılık ürünleri sunmaya başladı.

Protokol imza töreninde konuşan KAYSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Büyüksimitci, imzalanan protokolle birlikte Yapı Kredi’nin üyelerine kredi desteğinin yanı sıra birçok bankacılık ve danışmanlık hizmeti vereceğini söyledi. Bu protokolün Kayserili sanayicilerin faydasına olacağına inandığını ifade eden Büyüksimitçi, desteklerinden dolayı Yapı Kredi yetkililerine teşekkür ederken, protokolünde hayırlı olması temennisinde bulundu.

Perakende Bankacılık Satış Yönetimi Başkanı Zafer Eren ise banka olarak Kayseri sanayisine daha fazla katkıda bulunmak ve il ekonomisindeki paylarını artırmak adına bu protokolü imzaladıklarını belirterek, anlaşmanın her iki tarafa da hayırlı olmasını diledi.

İmzalanan protokol kapsamında Yapı Kredi, Kayseri Sanayi Odası üyelerine avantajlı kredi fırsatları sunacak. 100 bin liraya kadar olan finansman ihtiyaçlarını 36 aya varan vadelerle aylık yüzde 1,18’ten başlayan faiz oranları ile karşılayabilecek.

İlk kez kredi kullanan üyelere 2 ay ödemesiz dönem imkanı, özel fiyatlı POS, bankacılık paketleri, teminat mektubu alma imkanı sunulacak. Ayrıca kadın girişimcilere kredi fiyatlarında ek indirim sağlanırken World Businesscard alan oda üyelerinden ilk yıl üyelik aidatı da alınmayacak.

CİHAN

Yorumlar