Yangın çıkan okul tadilata alındı

Sivas Seyrantepe İMKB Ortaokulu'nda yapılan onarım sırasında meydana gelen yangın nedeniyle hasar gören okul, İl Özel İdaresi tarafından tadilata alındı.

Google Haberlere Abone ol
Yangın çıkan okul tadilata alındı

Sivas Seyrantepe İMKB Ortaokulu'nda yapılan onarım sırasında meydana gelen yangın nedeniyle hasar gören okul, İl Özel İdaresi tarafından tadilata alındı. Okulun ikinci döneme yetişmesi planlanıyor.

6 ay önce Seyrantepe İMKB Ortaokulu'nun çatısında çıkan yangında okulda hasar meydana geldi. İl Özel İdaresi, Yatırım İnşaat Şube Müdürlüğü tarafından okulun tadilata alınması için çalışma başlatılırken, Genel Sekreter Salih Ayhan da okuldaki çalışmaları yerinde inceledi.

Yatırım İnşaat Şube Müdürü Göksel Yerlikaya ile birlikte okulda incelemelerde bulunan Ayhan, tadilatla ilgili bilgi aldı. 2013 yılında merkez ve ilçelerde çok sayıda okulun bakım ve onarımlarının yapıldığını vurgulayan Ayhan, şunları söyledi: "Seyrantepe İMKB Ortaokulu da eğitim yatırımları kapsamında bakıma alınmıştı. Okulda onarım sırasında çatıda talihsiz bir yangın meydana gelmiş ve birtakım hasarlar oluşmuştu. İlgili firmamız yeniden okulun tadilata alınması için çalışmalarına başladı. Şu anda tadilat çalışmalarımızda sona yaklaşıldı. Soğuk havaya rağmen büyük özveri gösteren hem personelimize hem de ilgili firma yetkililerine teşekkür ediyorum.” Ayhan, okulun ikinci eğitim-öğretim döneminde hizmet vereceğini sözlerine ekledi. CİHAN

Yorumlar