Yanan ekmek teknelerini itfaiye ekipleri ile kurtarmaya çalıştılar

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde ev yemekleri yapan iş yerinde çıkan yangın bina sakinlerine korku dolu anlar yaşattı.

Google Haberlere Abone ol
Yanan ekmek teknelerini itfaiye ekipleri ile kurtarmaya çalıştılar

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde ev yemekleri yapan iş yerinde çıkan yangın bina sakinlerine korku dolu anlar yaşattı. Ekmek tekneleri yanan iş yeri çalışanları itfaiye ekipleri ile birlikte yangına müdahale etmeye çalıştı. Müdahale sırasında dumandan etkilenen 2 iş yeri çalışanına sağlık görevlileri müdahale etti.

Yangın, Orhanlar Mahallesi Orta Sokak'ta ev yemekleri yapan iş yerinde meydana geldi. Sabah saatlerinde yemek yapmaya başlayan iş yeri çalışanları mutfak tüpünün bir anda alev alması ile dumanların arasında kaldı. Kısa sürede yükselen dumanlar tüm binayı sararken çalışanlar kendilerini zor da olsa dışarıya atabildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, vakit kaybını önlemek adına kaldırımın üzerinden atlayarak ters yönden yangın alanına girdi.
İş yeri çalışanlarının da yardımı ile çekilen hortumla yangına müdahale eden itfaiye ekipleri kısa sürede yangını kontrol altına aldı. Aynı binada bulunan diğer iş yeri sahipleri ve çalışanları da söndürme çalışmalarını korku dolu gözlerle seyretti.

Yangını haber alan iş yeri sahibi ve aynı zaman da Cumhuriyet Halk Partisi Ereğli Belediye Meclis Üyesi Selime Yılmaz, itfaiye ekipleri ve çalışanlarından yangınla ilgili bilgi almaya çalıştı. Bu sırada dumandan etkilenen iş yeri çalışanları Ümit Akgün (22) ve Firdevs Öney'e (48) sağlık görevlileri müdahale etti. İş yeri çalışanı Firdevs Öney, "Aygaz yanarken bir anda alev aldı. Tüp alev topuna döndü. Tüpten mi arkada ki borudan mı anlayamadık. Bir anda oldu zaten. Patlama olmadı." dedi.

Tansiyonu düşen iş yeri sahibi Selime Yılmaz'a sağlık görevlileri tarafından müdahale edildi. Yangını duyan Ereğli Belediyesi meclis üyeleri ve Belediye Başkan Yardımcısı Özkan Özyağcı da Selime Yılmaz'ın yanına giderek teselli etti.

İtfaiye erleri, yangını kontrol altına aldıktan sonra iş yeri içerisinde inceleme yaptı. Yapılan inceleme sırasında iş yeri mutfağının büyük kısmının yandığı belirtildi. Yangınla ilgili soruşturma sürüyor. CİHAN

Yorumlar