Yanan dairedeki hasta kadını itfaiye kurtardı

Zeytinburnu’nda 4 katlı binanın 3. katında yangın çıktı. Mahsur kalan ve yatalak hasta olduğu öğrenilen Saniye Kaçmaz’ı ise itfaiye kurtardı.

Google Haberlere Abone ol
Yanan dairedeki hasta kadını itfaiye kurtardı

Zeytinburnu’nda 4 katlı binanın 3. katında yangın çıktı. Mahsur kalan ve yatalak hasta olduğu öğrenilen Saniye Kaçmaz’ı ise itfaiye kurtardı. Dumandan etkilenen çocuk ve bina sakinlerine olay yerindeki ambulansta müdahale edildi. Kaçmaz ise hastaneye kaldırıldı.

Gökalp Mahallesi 53. Sokak 4 numarada bulunan 4 katlı apartmanın 3. katında henüz bilinmeyen sebeple yangın çıktı. Yangın sebebiyle dairenin tamamı dumanla doldu. Yangını fark eden bina sakinleri kendilerini dışarı attı. Komşuları, yanan dairede kalan Altan, Elif ve Adnan Tuncel ile yatalak hasta olduğu belirtilen Saniye Kaçmaz’ın yardımına koştu. İhbar üzerine olay yerine Zeytinburnu ve Bakırköy’den itfaiye ekipleri sevk edildi. Kısa sürede adrese gelen itfaiye yangına müdahale etti. İtfaiye, dairede mahsur kalan Saniye Kaçmaz’ı kurtararak olay yerinde hazır bekleyen sağlık ekiplerine teslim etti. Kaçmaz, ambulansla İstanbul (Samatya) Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

İtfaiye tarafından kısa sürede söndürülen yangın, maddi hasara sebep oldu. Dumandan etkilenen bazı çocuklar ile vatandaşlara ise ambulanslarda müdahale edildi. Görgü tanıkları ise yangının çıkış sebebini bilmediklerini belirtti. Vatandaşlar, zamanında müdahale eden itfaiyeye teşekkür etti. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

CİHAN

Yorumlar