Yamanlar'dan potada çifte zafer

Basketbolda liselerde Özel Yamanlar Koleji’nin ardından ortaokullarda Özel Yamanlar Özyurt Ortaokulu da şampiyon oldu.

Google Haberlere Abone ol
Yamanlar'dan potada çifte zafer

Basketbolda liselerde Özel Yamanlar Koleji’nin ardından ortaokullarda Özel Yamanlar Özyurt Ortaokulu da şampiyon oldu. İzmir Okullararası Yıldız Erkekler Basketbol İl Birinciliği, Halkapınar Kapalı Spor Salonu'nda yapıldı.

Özel Yamanlar Özyurt Ortaokulu, son maçında Özel Çakabey Ortaokulu’nu 54-46 yenerek üst üste üçüncü defa İzmir şampiyonu oldu. Özel Rota Ortaokulu ikinciliği, Özel Çakabey Ortaokulu üçüncülüğü elde etti. Final maçlarında hiç susmadan takımlarını destekleyen Özel Yamanlar öğrencileri, son sayıyla birlikte salonu bayram yerine çevirdi. Özel Yamanlar Özyurt Ortaokulu Marmaris, Özel Rota Ortaokulu Balıkesir, Özel Çakabey Ortaokulu ise Edirne yapılacak Türkiye grup müsabakalarında İzmir’i temsil edecek.

Özel Yamanlar Özyurt Ortaokulu Müdürü Halis Konukbay, yaptığı açıklamada, “Bilimsel alanda kendisini kanıtlamış bir okul olarak, sanat ve spora da ciddi destek oluyoruz. Bu şampiyonluklar, bizim doğru yolda olduğumuzun ispatı. Bu başarıların çok büyük fedakârlıklarla kazanıldığının bilincindeyiz. Hedefimiz, Türkiye ginallerinden şampiyonluk kupasını İzmir’e getirmek.” dedi. CİHAN

Yorumlar