Yamanlar fileye ambargo koydu

Voleybolda, liselerden sonra ortaokullarda da zafer Yamanlar’ın oldu. İzmir Gençlik ve Spor ile Milli Eğitim il müdürlükleri tarafından düzenlenen Okullararası Yıldız Erkekler Voleybol İl Birinciliği'nde zaferi, son dört yılın şampiyonu Karşıyaka Özel Ya.

Google Haberlere Abone ol
Yamanlar fileye ambargo koydu

Voleybolda, liselerden sonra ortaokullarda da zafer Yamanlar’ın oldu. İzmir Gençlik ve Spor ile Milli Eğitim il müdürlükleri tarafından düzenlenen Okullararası Yıldız Erkekler Voleybol İl Birinciliği'nde zaferi, son dört yılın şampiyonu Karşıyaka Özel Yamanlar İlköğretim Okulu kazandı.

Atatürk Spor Salonu'ndaki final maçlarını rakiplerine set vermeden 3-0 kazanan Yamanlar İlköğretim, beşinci defa şampiyonluğa ulaştı. İkinciliği Özel Fatih İlköğretim Okulu, üçüncülüğü Selçuk 19 Mayıs İlköğretim Okulu, dördüncülüğü Özel Tevfik Fikret Ortaokulu elde etti. Beşinci defa şampiyonluğa ulaşan Karşıyaka Özel Yamanlar İlköğretim Okulu öğrencileri büyük sevinç yaşadı. Okul, Mardin'de yapılacak Türkiye şampiyonasında İzmir’i temsil edecek. Karşıyaka Özel Yamanlar İlköğretim Okulu Müdürü M.Ali Toksoy, “Dört yıl üst üste şampiyon olduk. Bu bizim için çok önemli bir başarı. Çok güçlü bir kadroya sahibiz. Öğrencilerimizin Türkiye şampiyonluğunu, son iki yılda olduğu gibi bu yıl da İzmir'e üçüncü kez taşıyacağına inanıyorum. Bunu başaracak güçteyiz." dedi.

Öte yandan Muğla'nın Marmaris ilçesinde yapılan Türkiye Liselerarası Voleybol Grup müsabakalarında İzmir’i temsil eden Kemalpaşa Yamanlar Koleji de set vermeden şampiyon olarak, Türkiye şampiyonluğunun en büyük adayı olduğunu gösterdi. CİHAN

Yorumlar