Yalnız yaşayan yatalak hasta kadın yangında hayatını kaybetti

Eskişehir'de, bir apartman katında çıkan yangında evde bulunan yatalak ve yalnız yaşadığı öğrenilen yaşlı bir kadın hayatını kaybetti. Çıkan dumandan etkilenen 4 kişi de hastaneye kaldırıldı.Olay, Deliklitaş Mahallesi İbrahim Karaoğlanoğlu...

Google Haberlere Abone ol
Yalnız yaşayan yatalak hasta kadın yangında hayatını kaybetti

Eskişehir'de, bir apartman katında çıkan yangında evde bulunan yatalak ve yalnız yaşadığı öğrenilen yaşlı bir kadın hayatını kaybetti. Çıkan dumandan etkilenen 4 kişi de hastaneye kaldırıldı.

Olay, Deliklitaş Mahallesi İbrahim Karaoğlanoğlu Ceddesi üzerinde bulunan Tısıkoğlı Apartmanı'nın 5. katında meydana geldi. Söz konusu apartmanda henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. Mahalle sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine itfaiye ekipleri geldi. Ekipler kısa sürede yangını kontrol altına aldı. Her hangi bir patlamaya karşı apartmanın doğalgaz akışı ekipler tarafından kesildi.

Yangın sonrası daireleri tek tek kontrol eden ekipler, yatalak ve yalnız yaşadığı öğrenilen Zübeyde Duru'nun (83) cansız bedeniyle karşılaştı. Ayrıca apartmandaki yoğun dumandan etkilenen 4 kişi, 112 acil sağlık ekiplerinin olay yerindeki müdahalesinin ardından ambulanslarla hastaneye götürüldü. Şahısların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Ekipler, yangının çıkış nedeniyle ilgili inceleme başlattı.

CİHAN

Yorumlar