Yalnız yaşayan kadın öldüresiye dövüldü

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde yalnız yaşayan bir kadın, alkollü bir şahsın saldırısına uğradı.

Google Haberlere Abone ol
Yalnız yaşayan kadın öldüresiye dövüldü

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde yalnız yaşayan bir kadın, alkollü bir şahsın saldırısına uğradı. Öldüresiye dövülen kadının imdadına polis yetişirken, talihsiz kadın ambulans ile Ereğli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Olay, gece 00.30 sularında Kavaklık Mahallesi Çayır sokak 138 numaralı evde meydana geldi. İddialara göre, evde yalnız yaşayan 48 yaşındaki Meryem E., C. Ç. (25) isimli kişiden öldüresiye dayak yedi. Evin camını kırarak girdiği ve evin içerisinde dövdüğü Meryem E.'yi komaya sokan genci gören mahalle halkı polise haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen polisler, C. Ç.'yi gözaltına alırken, yediği dayaktan dolayı komaya giren Meryem E. için sağlık ekiplerine haber verdi.

Meryem E.'nin evine gelen sağlık ekipleri, talihsiz kadına yaptığı ilk müdahalenin ardından Ereğli Devlet Hastanesi'ne getirdi. Acil serviste tedavi altına alınan kadının çekilen tomografisinden sonra beyin cerrahında müşahede altına alındığı öğrenildi. Meryem E.'yi döverek hastanelik ettiği iddia edilen C. Ç. ise devlet hastanesinde alınan doktor raporunun ardından ifadesi için Bağlık Polis Karakolu'na götürüldü. C. Ç.'nin 115 promil alkollü olduğu öğrenildi.

Polis, olayla ilgili tahkikatı sürdürürken, C. Ç.'nin, Meryem E.'yi neden dövdüğünün ise alınacak ifade sonrasında belirleneceği kaydedildi. CİHAN

Yorumlar