Yalçın Akdoğan'dan Hem Demirtaş'a, Hem Bayık'a Çok Sert Cevap

Başbakan Yardımcısı Akdoğan, Demirtaş'a 'CHP siyasetiyle ruh ikizi' derken Cemil Bayık'a 'Çözüm Süreci var diye bunların saygısızlıklarını sineye çekecek değiliz.' dedi.

Google Haberlere Abone ol
Yalçın Akdoğan'dan Hem Demirtaş'a, Hem Bayık'a Çok Sert Cevap

Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, İzleme Komitesi'nde 5-6 insanın yer alacağını, bu isimlerden bazılarının belirlendiğini, önümüzdeki hafta nihai kararı Başbakan Davutoğlu'nun vereceğini söyledi. Yalçın Akdoğan, hem HDP önderi Selahattin Demirtaş'ın hem de Cemil Bayık'ın izahatlarına katı reaksiyon gösterdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 'Seni başkan yaptırmayacağız' diye seslenen HDP önderi Demirtaş'a, 'Demirtaş ile CHP'nin siyaseti ruh ikizi' dedi.

Yalçın Akdoğan'ın izahatları şöyle:

'Kendi hareketini, kendi kitlesinin geleceği üstüne bir plan, adisyon yapmak yerine, başkalarının nasıl engelleneceği üstüne politika oluşturan bir tarz. Aslında bu CHP'nin politika tarzının bir benzeri. Bu nedenden Demirtaş siyaseti ile CHP siyaseti ruh ikizi şekilde da adlandırılabilir.

'AK PARTİ KAYBETSİN ÜLKE BATARSA BATSIN ANLAYIŞI'

AK Parti kaybetsin de yurt batarsa batsın anlayışı. Zamanında Sayın Cumhurbaşkanımız için 'Muhtar dahi olamaz' denmişti fakat süreçte neler olduğunu herzaman ortak gördük. Demek ki akıllanmamışlar.

'ÇÖZÜM SÜRECİ ERDOĞAN'A DUYULAN GÜVEN SAYESİNDE DEVAM EDİYOR'

Çözüm Süreci, AK Parti'ye duyulan itimat yardımı ile devam ediyor. Bu süreci Tayyip Erdoğan başlatmıştır. Ona duyulan itimat nedeni ile kocaman bir toplumsal destek oluşmuştur ve Hükümet'e duyulan korkmadan bu süreç devam etmektedir.

Kaynak: HABERLER.COM

Yorumlar