Yakutiye Belediye Başkanı Korkut, tiyatro oyuncusunun nikahını kıydı

Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, yeni dönemin ilk nikahını kıydı. Tiyatro oyuncusu Orhan Kola ile üniversite öğrencisi Duygu Bayrak'ın nikahları adeta oyun sahnesine dönüştü.

Google Haberlere Abone ol
Yakutiye Belediye Başkanı Korkut, tiyatro oyuncusunun nikahını kıydı

Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, yeni dönemin ilk nikahını kıydı. Tiyatro oyuncusu Orhan Kola ile üniversite öğrencisi Duygu Bayrak'ın nikahları adeta oyun sahnesine dönüştü. Tiyatro oyuncusu damadın şahitliklerini DT'nin oyuncuları yaptı.

    Çiftin nikahlarını 4 Nisan günü saat 16.00 Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut kıydı. Nikah sırasında Ali Korkut, 'araştırdık, evlenmenizde bir mani yok' değince çiftin bir arkadaşları kucağında çocukla içeri girerek espriyle karışık 'bu nikah kıyılamaz, bu çocuk ne olacak' diye bağırdı. Salonu kahkahaya boğan davranış sonrası çiftlerin nikahları kıyıldı. Evlilik cüzdanını gelin Duygu Bayrak alırken, kolunu yukarı kaldırarak zafer vurgusu yaptı. Ali Korkut, tiyatro tadında bir nikah kıydığı için mutluluğunu belirtirken çifte mutluluk diledi.

    Çiftin, hatıra defterlerini uzattıkları Belediye Başkanı Ali Korkut, hayatın acı ve tatlı yönlerinin paylaşıldığı evlilik müessesesinin korunması için her iki eşin çaba içinde olması gerektiğini vurgulayan bir yazı yazdı.
CİHAN

Yorumlar