Yakutiye Başkan Vekili, çocuklara oyuncak dağıttı

Erzurum merkez Yakutiye Belediyesi Başkan Vekili Fatih İpek, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Sosyal Hizmetler Müdürlüğü Çocuk Yuvası, Fatma Seher Erden ve Sebahattin Eryurt Anaokulu'nu ziyaret ederek çocukların bayramla.

Google Haberlere Abone ol
Yakutiye Başkan Vekili, çocuklara oyuncak dağıttı

Erzurum merkez Yakutiye Belediyesi Başkan Vekili Fatih İpek, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Sosyal Hizmetler Müdürlüğü Çocuk Yuvası, Fatma Seher Erden ve Sebahattin Eryurt Anaokulu'nu ziyaret ederek çocukların bayramlarını kutladı. Çocuklara oyuncak dağıtan İpek, onlarla bir süre oyun oynadı.

    Belediye Başkan Vekili İpek, çocuk yuvasını gezdi. Buradaki çocuklara oyuncak veren İpek, çeşitli yaş grubundaki çocukların bayramını kutlayıp gönüllerini aldı. Ardından Fatma Seher Erden ve Sebahattin Eryurt Anaokulu'nu gezen İpek, çocuklara oyuncak dağıttı.

    Çocuklarla oyun oynayıp, sohbet eden İpek, "Atatürk'ün cumhuriyeti emanet ettiği çocuklarımızın bayramını kutlayıp, onlarla vakit geçirdim. Özellikle Çocuk Yuvası'nda kalan çocuklarımız ilgiye ve şefkate daha çok ihtiyaç duyuyorlar. Onların da bayramını kutladık, oyunlar oynadık. Çocuklarımıza iyi bir gelecek bırakmak için biz büyüklerin doğru işler yapması gerekiyor." dedi. CİHAN

Yorumlar