Yakıt deposu ısıtılan kamyonet patladı: 6 yaralı

Van Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB) temizlik ürünleri imalatı yapan bir firmaya ait nakliye aracının yakıt deposunda patlama meydana geldi.

Google Haberlere Abone ol
Yakıt deposu ısıtılan kamyonet patladı: 6 yaralı

Van Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB) temizlik ürünleri imalatı yapan bir firmaya ait nakliye aracının yakıt deposunda patlama meydana geldi. Patlamanın etkisiyle 2'si ağır 6 kişi yaralandı.

Van Organize Sanayi Bölgesi'nde saat 08.00 sıralarında patlama meydana geldi. Temizlik maddesi imalathanesinin deposuna yükleme yapmak için yanaşan kamyonetin yakıt deposu donunca, araç bir daha çalışmadı. Bunu üzerine işçiler aracın yakıt deposunu ateş yakarak ısıtmak istedi. Bu sırada kamyonetin elektrik kabloları alev aldı. İşçilerin alevleri söndürmek için çalıştığı sırada aşırı derecede ısınan yakıt deposu büyük bir gürültü ile patladı. Patlamayla 2'si ağır 6 işçi yaralandı. Yaralılar ambulansla Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılırken, alevler kimyasal maddelerin bulunduğu bölgeye ulaşmadan itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı. CİHAN

Yorumlar