Yakılmış Kadın Cinayetinde 3 Gözaltı

Manisa'da bir barakanın içinde bulunan yanmış kadın cesediyle ilgili süren soruşturmada üç kişi gözaltına alınırken, şüphelilerin bir anne ve iki çocuğu olduğu öğrenildi.

Google Haberlere Abone ol
Yakılmış Kadın Cinayetinde 3 Gözaltı

Manisa'nın Akhisar İlçesi'ndeki zeytinlik bölgede bir barakanın içerisinde olan yanmış bayan cesediyle ilgili üç şahıs gözaltına alındı.

TECAVÜZE UĞRAYIP UĞRAMADIĞI TESPİT EDİLEMEDİ

Geçen pazar günü Akhisar Cumhuriyet Mahallesi Su yolu Mezarlığı Mevkii'nde olan zeytinlik içindeki barakada, 20 yaşın üstünde yer aldığı sanılan yakılmış bir bayan cesedi bulundu. İzmir Adli Tıp Kurumu'nda yapılan incelemede, cesedin yüzde 90'ının yanması yüzünden nasıl öldürüldüğü belirlenemedi. Ayrıca gene tıpkı sebeple, ölen insanın tecavüze uğrayıp uğramadığı da saptama edilemedi.

'DOĞRU YOLDAYIZ'

Olayla ilgili sürdürülen tahkikat kapsamında ilçede yaşayan bir anne ile birisi bey iki çocuğu gözaltına alındı. Öldürülen kadının kimliği ile zanlı şekilde gözaltına tahsil edilen insanların adları meselesinde herhangi bir izahat yapılmadı. Gözaltına tahsil edilen şüphelilerin öncelikle cesedin yer aldığı yere peşinden Hashoca Mahallesi 67 Sokak'taki evlerine götürüldüğü görüldü. Şüphelilerin evlerinde Olay Yeri İnceleme Müdürlüğü'ne bağlı ekipler emek başlattı. Manisa İl Emniyet Müdürü Tayfur Erdal Ceren, doğru yolda olduklarını söyleyip, öteki bir izahat yapmadı.

Kaynak: HABERLER.COM

Yorumlar