Yakakent Kaymakamı Yusuf Gemici göreve başladı

İçişleri Bakanlığı'nca Samsun’un Yakakent Kaymakamlığı'na atanan Kaymakam Yusuf Gemici görevine başladı.    Kaymakam Gemici, , "Gayretimiz Yakakent için olacak, görev yaptığımız süre içerisinde Yakakentlilerin desteğini...

Google Haberlere Abone ol
Yakakent Kaymakamı Yusuf Gemici göreve başladı

İçişleri Bakanlığı'nca Samsun’un Yakakent Kaymakamlığı'na atanan Kaymakam Yusuf Gemici görevine başladı.

    Kaymakam Gemici, , "Gayretimiz Yakakent için olacak, görev yaptığımız süre içerisinde Yakakentlilerin desteğini bekliyoruz. İnşallah burada hayırlı hizmetlere vesile olmaya çalışacağız. Bu görevin hem bana hem de mavi ve yeşilin birbirini okşadığı Yakakent'e hayırlar getirmesini diliyorum. " dedi.

    Yusuf Gemici, "1982 yılında Sinop’da doğdum. İlk ve orta öğrenimimi Sinop’da tamamladıktan sonra Uludağ Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi'nden mezun oldum. 2 yıl Maliye Bakanlığı’nda Milli Emlak Uzman Yardımcısı ve bir buçuk yılda Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’nda Sosyalar Güvenlik Uzman Yardımcısı olarak görev aldım. 2010 yılında 99. Dönem Sinop Kaymakam Adayı olarak mülki idare amirliği görevine başladım. Arsin, Sultandağ ve Çal ilçelerinde Kaymakam Vekili olarak görev yaptım. İspanya’nın Madrid şehrinde İspanyolca Dil Eğitimi aldım ve T.C Dışişleri Bakanlığı İspanya Madrid Büyük Elçiliği’nde stajımı tamamladım. Evliyim iyi derecede İspanyolca ve İngilizce biliyorum." dedi.

CİHAN

Yorumlar