Yağmur’un davasında yeni detaylar ortaya çıktı

Geçtiğimiz yıl Hamburg’da gençlik dairesinin gözetimi altında olduğu sırada ailesinin yanında geçirdiği iç kanama sonrası ölen üç yaşındaki Yağmur’un anne babası hakkında açılan davasının son duruşmasında yeni detaylar ortaya...

Google Haberlere Abone ol
Yağmur’un davasında yeni detaylar ortaya çıktı

Geçtiğimiz yıl Hamburg’da gençlik dairesinin gözetimi altında olduğu sırada ailesinin yanında geçirdiği iç kanama sonrası ölen üç yaşındaki Yağmur’un anne babası hakkında açılan davasının son duruşmasında yeni detaylar ortaya çıktı.

Bir önceki duruşmada Yağmur’un mutlu günlerinden görüntülerin gösterildiği sırada baba Hüseyin Y. elindeki tesbihi anneye fırlatarak ‘onu sen öldürdün, niye ağlıyorsun‘ diye bağırmasına anne Melek Y. nin “Yine her zamanki tehditlerin. Şimdi gerçek yüzünü gösteriyorsun” şeklinde gerçekleşen tartışma üzerine davaya ara verilmişti.

Yağmur’un annesi hakkında öldürmeye, babası hakkında da ölüme göz yumma suçlarından dava açılmıştı.

Yağmur’un vücudunda bulunan mavi lekeler kremlerle kapatılmaya çalışılmış. Yağmur’u ölümünden yaklaşık bir yıl önce yapılan muayene eden doktoru vücuttaki yaraların darp izleri olduğu şüphesiyle adli tıp doktorundan yardım istemiş.

Yağmur’un pankreasının iltihap yaptığını kaydeden adli tıp uzmanı bunun ancak bel kemiğine şiddetli bir şekilde bastırmayla olabileceğini belirtti. Yağmur’un ağır bir beyin kanaması da geçirdiğini kaydeden uzman bununda ancak bir çocuğun güçlü bir şekilde sallanması ya da kafasının duvara çarpılmasıyla olabileceğini ileri sürdü. Adli tıp uzmanı bu sonuçlardan sonra suç duyurusunda bulunduğunu belirtti. CİHAN

Yorumlar