Yağmur ve dolu Bursa'da hayatı olumsuz etkiledi

Bursa'da etkili olan ve yer yer doluya çeviren yağışlı hava hayatı olumsuz etkilemeye devam ediyor. Kentin bazı bölgelerinde düşen dolu yağışının vatandaşlara ne türlü zorluklar yaşattığı bazı güvenlik kameralarına yansıdı. Özellikle...

Google Haberlere Abone ol
Yağmur ve dolu Bursa'da hayatı olumsuz etkiledi

Bursa'da etkili olan ve yer yer doluya çeviren yağışlı hava hayatı olumsuz etkilemeye devam ediyor. Kentin bazı bölgelerinde düşen dolu yağışının vatandaşlara ne türlü zorluklar yaşattığı bazı güvenlik kameralarına yansıdı. Özellikle dağ köylerinde etkili olan dolu yağışının bağ ve bahçelere büyük zarar verdiği öğrenildi.

Yurdu etkisi altına alan yağışlı hava, Bursa'da da etkisini sürdürüyor. Özellikle trafikte büyük aksamalara neden olan yağmur, yer yer doluya çeviriyor. Özellikle Panayır Mahallesi'nde civarında düşen dolu vatandaşlara zorlu anlar yaşattı. Dolu yağışı ve vatandaşların yaşadığı zorluklar bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Yağan şiddetli doluda mahsur kalana iki öğrencinin bu iş yerinin duvar dibine sığındıklarının görüldüğü görüntülerde, şemsiyeleri olmasına rağmen dolunun şiddetinden korkarak dışarı adım atamamaları gözleniyor. Özellikle hamle yapmalarına rağmen tentenin altından çıkamamaları, dolunun şiddetini gözler önüne sererken, öğrencilerin uzun süre beklemek zorunda kalmaları gözleniyor.

CİHAN

Yorumlar