Voleybol turnuvasında iletişimciler kötü başladı

Atatürk Üniversitesi (AÜ) Sağlık Kültür ve Spor Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen fakülteler ve yüksekokullar arası voleybol turnuvasında İletişim Fakültesi, Edebiyat Fakültesi’ne 3-1 mağlup oldu.

Google Haberlere Abone ol
Voleybol turnuvasında iletişimciler kötü başladı

Atatürk Üniversitesi (AÜ) Sağlık Kültür ve Spor Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen fakülteler ve yüksekokullar arası voleybol turnuvasında İletişim Fakültesi, Edebiyat Fakültesi’ne 3-1 mağlup oldu. İletişim Fakültesi, BESYO Kapalı Spor salonunda oynadığı ilk grup maçında Edebiyat Fakültesi’ne yenilerek kötü bir başlangıç yaptı.

    İlk seti 15-25 kaybeden İletişim Fakültesi ikinci sette oyunu biraz toparlamasına rağmen bu seti de 23-25 geride kapattı. Üçüncü sette rakibine üstünlük kuran İletişim Fakültesi seti 25-20 kazandı. Dördüncü setin başında basit hatalar yaparak oyunun hakimiyetini rakibine kaptıran İletişim Fakültesi 18-9 geriye düştüğü sette oyunu toparlayarak skoru 23-22 yaparak öne geçti. Setin devamında sayı alamayan İletişim Fakültesi Edebiyat Fakültesi’nin seti 25-23 kazanmasına engel olamadı ve maçı 3-1 kaybetti.

    İletişim Fakültesi Takım Antrenörü Rıdvan Karakoyun maça istedikleri gibi başlayamadıklarını, ikinci, üçüncü ve dördüncü setlerde çok iyi mücadele ettiklerini fakat şansızlıklarından dolayı maçı kazanamadıklarını söyledi. Karakoyun, “Bazen kaybetmek kazanmaktan daha iyi olur. Kaybettiğiniz de kazandığınız şeyin farkına varmak en iyi derstir. Bugün en iyi örneğini gördük. Bütün oyuncularımı yürekten kutluyorum ve maçı izlemeye gelen tüm arkadaşlara desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum.” dedi.

    Günün diğer maçlarında ise sonuçlar şöyle: İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi – İspir MYO 3-0, K.K. Eğitim Fakültesi – Sağlık Bilimleri Fakültesi 3-0

CİHAN

Yorumlar