Veteriner hekimlere ‘Buzağı sağlığı sempozyumu’ düzenlenecek

Bursa Veteriner Hekimleri Odası ve Uludağ Üniversitesi Veteriner Fakültesi ortaklığı ile 18-20 Nisan 2014 tarihinde ulusal çapta veteriner hekimlere yönelik buzağı hastalıklarını, bakımını ve beslenmesinin ele alınacağı ‘Buzağı sağlığı sempozyumu’ düzenl.

Google Haberlere Abone ol
Veteriner hekimlere ‘Buzağı sağlığı sempozyumu’ düzenlenecek

Bursa Veteriner Hekimleri Odası ve Uludağ Üniversitesi Veteriner Fakültesi ortaklığı ile 18-20 Nisan 2014 tarihinde ulusal çapta veteriner hekimlere yönelik buzağı hastalıklarını, bakımını ve beslenmesinin ele alınacağı ‘Buzağı sağlığı sempozyumu’ düzenlenecek.

    Veteriner hekimlere hitap edecek buzağı sağlığı sempozyumunun kendi alanın da bir ilk olacağını belirten Bursa Veteriner Hekimler Odası Başkanı Sinan Sağlam, programın Türkiye’nin veteriner hekimlik alanında en interaktif sempozyumu olacağını söyledi.

    Sağlam, buzağı sağlığı sempozyumu programı sayesinde; veteriner hekimler sahada karşılaştıkları durumları konuşmacılarımızla daha rahat paylaşma imkanı bulacağını ifade etti. Sağlam, programın Türkiye’nin dört bir yanında bulunan sektör temsilcileri, veteriner hekimler ile veteriner hekim adayları arasında iletişimi ve dayanışmayı artırmayı ve iş çevresiyle olan bağlantıları güçlendirmelerini sağlayacağını söyledi.

    Aralarında UÜ Veteriner Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Engin Kennerman, Prof. Dr. Sezgin Şentürk, Prof. Dr. İsmet Türkmen ve Prof. Dr. Cengiz Yalçın’ın da bulunduğu konuşmacılar tarafından verilecek sempozyum ile veteriner hekimlerin sosyal ve kültürel yönden de kaynaşmalarını sağlamak amaçlanıyor. CİHAN

Yorumlar