Vergi ödemlerinde son hafta uyarısı

Emlak, ilan, reklam ve iş yerlerinden alınan çevre temizlik vergilerinin ilk taksitlerini ödeme süresi 02 Haziran 2014 Pazartesi günü sona erecek.Yenimahalle Belediyesi, söz konusu vergileri ödemeyen vatandaşları uyardı. Mali Hizmetler Müdürlüğü’nden...

Google Haberlere Abone ol
Vergi ödemlerinde son hafta uyarısı

Emlak, ilan, reklam ve iş yerlerinden alınan çevre temizlik vergilerinin ilk taksitlerini ödeme süresi 02 Haziran 2014 Pazartesi günü sona erecek.

Yenimahalle Belediyesi, söz konusu vergileri ödemeyen vatandaşları uyardı. Mali Hizmetler Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, vatandaşların vergilerini cezalı ödememeleri ve mağdur olmamaları için gerekli bütün önlemlerin alındığı hatırlatıldı. Vergi borçları, belediyenin tahsilat vezneleri ile Çayyolu, Batıkent, Karşıyaka, Gazi Mahallesi, Şentepe ve Tapu Semt birimlerinde açılan tahsilat veznelerinden yatırılabileceği gibi tüm PTT şubelerinden 211 656 posta çeki hesabından da ödenebilecek. vezneler, 31 Mayıs Cumartesi ve 01 Haziran Pazar günü de 09.00-16.00 saatleri arasında hizmet verecek. Ayrıca yaşlı, engelli, hasta ve hamile olanların 444 93 64 numaralı telefonu aramaları halinde, mobil tahsilât aracı ile ikamet adresine gidilerek mükelleflerin tahsilat işlemlerini gerçekleştirmelerine imkan sağlanacak.

Zamanı kısıtlı olan vatandaşlar, uzun kuyruklarda beklemeden t-belediye ve e-belediye hizmetleri sayesinde yine vergilerin ilk taksitlerini zahmetsizce ödeyebilecek. Telefon belediyeciliğini kullanarak 3433000 numaralı telefondan ve günün her saati www.yenimahalle.bel.tr adresinden online olarak kredi kartı ile ödeme işlemleri gerçekleştirilecek.

Vergi borçlarını bankalar aracılığı ile ödemek isteyen vatandaşlar ise anlaşmalı bankalar TEB, Vakıfbank, Halk Bankası, İNG Bank, Şekerbank ve Denizbank şubelerinden ödeme yapabilecek. Bunların yanı sıra 'world' özelliği taşıyan kredi kartına sahip olanlar, vergi ödemelerini faizsiz 5 eşit taksitle ödeyebilecek.

CİHAN

Yorumlar