Veliler voleybol turnuvasında ter döktü

Batman Özel İrfan Okulları, hafta sonunda velilerine yönelik voleybol turnuvası düzenledi. Sınıf velileri birer takım oluşturarak turnuvaya katıldı. Misafirlere gün boyunca gözleme ve çay servisi yapıldı. Ayrıca küçük çaplı futbol,...

Google Haberlere Abone ol
Veliler voleybol turnuvasında ter döktü

Batman Özel İrfan Okulları, hafta sonunda velilerine yönelik voleybol turnuvası düzenledi. Sınıf velileri birer takım oluşturarak turnuvaya katıldı. Misafirlere gün boyunca gözleme ve çay servisi yapıldı. Ayrıca küçük çaplı futbol, basketbol ve bahçe oyunları oynandı.

Okul velilerinden Davut Koç, turnuva hakkında şunları söyledi: “Biz veliler arasındaki diyaloğu arttırmak, belli zaman içerisindeki güzel şeyleri paylaşmak için buraya geldik ve amacımıza ulaştığımızı düşünüyorum. Turnuvayı hazırlayan ve bizi buraya davet etme inceliğinde bulunan yönetici ve öğretmenlerimize teşekkürlerimizi sunuyoruz.”

Okul müdürü Fakrullah Akdursun, “Katılım konusundaki hassasiyetlerinden ve turnuvada göstermiş oldukları centilmenlikten dolayı velilerimize çok teşekkür ediyoruz. Daha nice güzel etkinlerde bir arada olmayı diliyoruz.” dedi.

Turnuvaya katılan veliler, hatıra fotoğrafı çektirdi.

Yarı final ve final maçları, zaman yetmediği için gelecek haftaya ertelendi.

CİHAN

Yorumlar