Veliler, okulları için kermes düzenledi

Yüreğir Efes İlköğretim Okulu’nda veliler tarafından kermes düzenlendi. Etkinlikte, Halk Eğitim Merkezi’nin okulda açtığı kursa katılan veliler ile anasınıfı öğrencilerinin bir yıl boyunca yaptığı eserlerin görücüye çıktığı...

Google Haberlere Abone ol
Veliler, okulları için kermes düzenledi

Yüreğir Efes İlköğretim Okulu’nda veliler tarafından kermes düzenlendi. Etkinlikte, Halk Eğitim Merkezi’nin okulda açtığı kursa katılan veliler ile anasınıfı öğrencilerinin bir yıl boyunca yaptığı eserlerin görücüye çıktığı sergi de büyük beğeni topladı.

Velilerin evlerinde yaptıkları pasta, börek, dolma, yaprak sarması, lahmacun başta olmak üzere okul bahçesine kurdukları sacda pişirdikleri sıkmalar, yine veliler ve Yenidoğan Mahallesi sakinlerince kısa sürede tüketildi.

Yüreğir Halk Eğitim Merkezi Müdürü Bayram Yörük, Tuğrulbey Ortaokulu Müdürü Hüseyin Bolkan ve Semerkant İlköğretim Okulu Müdürü Mahmut Akyüz’ün de katılarak destek verdiği kermes ve serginin her yıl yapıldığını söyleyen Efes İlköğretim Okulu Müdürü Erol Kararmaz ise sergi ve kermes için açılan stantları tek tek gezerek emeği geçen velilere teşekkür etti.

Şarkılar eşliğinde okul bahçesinde oyunlar oynayan öğrenciler ise gönüllerince eğlendiler. CİHAN

Yorumlar