Veli şikayet edince toplatılan tabletler yeniden öğrencilere dağıtıldı

Elazığ’da 9. sınıf öğrencilerinden toplatılan tablet bilgisayarlar, öğrenci velisinin Milli Eğitim Müdürlüğü’ne şikâyeti sonrasında öğrencilere geri verildi. Elazığ Balakgazi Anadolu Lisesi’nde Fatih Projesi kapsamında dağıtılan...

Google Haberlere Abone ol
Veli şikayet edince toplatılan tabletler yeniden öğrencilere dağıtıldı

Elazığ’da 9. sınıf öğrencilerinden toplatılan tablet bilgisayarlar, öğrenci velisinin Milli Eğitim Müdürlüğü’ne şikâyeti sonrasında öğrencilere geri verildi.

Elazığ Balakgazi Anadolu Lisesi’nde Fatih Projesi kapsamında dağıtılan tablet bilgisayarlar, okul yönetimi tarafından sadece devamsızlığı olduğu için sınıf tekrarı yapması muhtemel öğrencilerden toplatılması gerekirken tüm öğrencilerden toplatıldığı iddia edilmişti.

Elazığ Valiliği'nden konuya ilişkin yapılan açıklamada, “Balakgazi Anadolu Lisesi'nde 28 Mart 2014 tarihinde 9'uncu sınıf öğrencilerine dağıtılmış olan tablet bilgisayarların, okul müdürlüğü tarafından tekrar toplatılmış olduğu iddiası ile ilgili 30 Nisan 2014 tarihli öğrenci velisi şikayetinin İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne ulaşması üzerine, tabletlerin dağıtımı öğrencilere yapılmış olup, konu ile ilgili olarak valiliğimizce başlatılmış olan inceleme ve soruşturma devam etmektedir. Soruşturma sonucu, en kısa sürede kamuoyuyla paylaşılacaktır." ifadeleri kullanıldı.

CİHAN

Yorumlar