Vefat eden mesai arkadaşlarını 8 yıldır mezarı başında anıyorlar

Uluslararası bir firmada pazarlamacı olarak çalışırken 2005 yılında geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden Bafralı İbrahim Abdurrahmanoğlu, vefatının 8.

Google Haberlere Abone ol
Vefat eden mesai arkadaşlarını 8 yıldır mezarı başında anıyorlar

Uluslararası bir firmada pazarlamacı olarak çalışırken 2005 yılında geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden Bafralı İbrahim Abdurrahmanoğlu, vefatının 8. yılında mesai arkadaşları tarafından mezarı başında Yasin-i Şerif okunarak anıldı. Asri Mezarlık'ta düzenlenen anmaya Abdurrahmanoğlu'nun ailesi de katıldı.

"Oğlumun mesai arkadaşları ölümünün 1. yıl dönümünden 8. yıl dönümüne kadar her zaman beni telefonla arayarak zaman zaman da ziyaretime gelerek bize moral verdiler." diyen İbrahim Abdurrahmanoğlu'nun babası İrfan Abdurrahmanoğlu, "Bu yıl da yine aramızda olarak ne kadar vefalı olduklarını gösterdiler. Hepsine ailem adına sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.'' dedi.

Anma töreninden sonra törene katılanlara aile tarafından Turan Usta Pide Salonu'nda Bafra pidesi ikram edildi. Anma törenine Samsun, Ankara, İstanbul, Adana, Ordu, Trabzon, Giresun'dan gelen Zeki İzvermez, Ömer Kalkavan, Cengiz Çakır, Ömer Şentürk, Hakan Hancı, Sabri Aydan, Ali Rıza Günaydın, Hasan Mete, Okay Şahin, Hasan Sağlam, Erhan Kahveci, Önder Yıldız ve Çağlar Toptaş gelecek yıl da buluşmak üzere Bafra'dan ayrıldı. CİHAN

Yorumlar