Vatandaştan Postacıya Tebligat Dayağı

Adana'da PTT'de 7 yıldır dağıtıcı olarak görev yapan Zekeriya Karakaya, tebligatını muhtara bıraktığı vatandaşın saldırısına uğradı.

Google Haberlere Abone ol
Vatandaştan Postacıya Tebligat Dayağı

Adana'da 7 yıllık posta dağıtıcısı Zekeriya Karakaya, evde bulamadığı vatandaşın tebligatını muhtara bıraktığı için dayak yedi. Başına İskemle ile vurulan Karakaya, 'Bu tebligatlar yüzünden hayatımız tehlikede' diyerek şikayetçi oldu.

'EVE NEDEN GETİRMEDİN?'

PTT'de 7 yıldır distribütör şekilde vazife oluşturan Zekeriya Karakaya, Küçükdikili Çınarlı Mahallesi'nde oturan M.A.'nın evine tüketici şikayetiyle ilgili gelen tebligatı götürdü. Ancak evde kimseyi bulamayınca mahalle muhtarına bıraktı. Bir hafta sonra dağıtım oluşturan Zekeriya Karakaya'nın yöntemini kesen M.A., 'Sen benim tebligatımı niye muhtara bıraktın. Eve sebep getirmedin' diyerek üstüne yürü. Karakaya, emirlere nazaran devinim ettiğini söyleyip, M.A.'yı sakinleştirmeye çalıştı.

KAFASINA SANDALYE İLE VURDU

M.A., motosiklet üstündeki Karakaya'nın kafasına plastik İskemle ile vurdu. Başına aldığı vuruş ile sol gözü şişen Karakaya, araya giren vatandaşların yardımıyla hadise yerinden kaçtı.

'ZİLE BASTIM AÇAN OLMADI'

hususi bir hastaneye giderek tedavi bulunan Zekeriya Karakaya, M.A.'dan şikayetçi oldu. Karakaya, 'Bugüne kadar ilk kere böyle bir hadise başıma geldi. Ama olmaması gerektiğini düşünüyorum. Bana saldıran vatandaşın tüketici şikayetiyle ilgili bir tebligatı vardı. Evine gittim, zile bastım, açan olmadı. Ben de tebligatı muhtarlıktan alabileceklerini belirten ihtarname yazıp kapılara bıraktım. Sonradan öğrendim ki, muhtarlıktan da almış. Bugün de dağıtım yapıyordum, yolumu kesti, 'niye muhtara bıraktın, eve getirmedin' diyerek saldırdı. Sandalye ile kafama vurdu' dedi.

Kaynak: HABERLER.COM

Yorumlar