Vatandaşlar, çatışmayı film gibi izledi

Okmeydanı’nda 1 Mayıs kutlamaları sırasında yasa dışı terör örgütü üyelerine yapılan müdahale sırasında 3 polis, göstericilerin attığı taşların isabet etmesi sonucu yaralandı. Öte yandan vatandaşlar, polis ile göstericiler arasında...

Google Haberlere Abone ol
Vatandaşlar, çatışmayı film gibi izledi

Okmeydanı’nda 1 Mayıs kutlamaları sırasında yasa dışı terör örgütü üyelerine yapılan müdahale sırasında 3 polis, göstericilerin attığı taşların isabet etmesi sonucu yaralandı. Öte yandan vatandaşlar, polis ile göstericiler arasında yaşanan çatışmayı film gibi izlemesi dikkat çekti.

Sabah saatlerinde başlayan ve hala devam eden Okmeydanı’ndaki gösterilerde 3 polis, göstericilerin attıkları taşların isabet etmesi sonucu yaralandı. Polislerden biri baygınlık geçirdi. Yaralı polislerin imdadına yanındaki arkadaşları koştu. Yaralı polislerin hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Bu arada polis ile göstericilerin çatışması devam ederken meraklı kalabalık olan biteni büyük bir ilgiyle izledi. Polisin dağılın uyarılarına aldırış etmeyen vatandaşlar uzun süre yaşananlara tanıklık etti.

CİHAN

Yorumlar