Vatandaşın şüpheli paket duyarsızlığı

Ankara'da, kaldırıma bırakılan çanta nedeniyle polis önlem alırken, vatandaşların duyarsızlığı ise dikkatlerden kaçmadı.Akşam saatlerinde Çankaya ilçesi Selanik-2 Caddesi üzerine bırakılan çanta polisi harekete geçirdi. Şüpheli paket...

Google Haberlere Abone ol
Vatandaşın şüpheli paket duyarsızlığı

Ankara'da, kaldırıma bırakılan çanta nedeniyle polis önlem alırken, vatandaşların duyarsızlığı ise dikkatlerden kaçmadı.

Akşam saatlerinde Çankaya ilçesi Selanik-2 Caddesi üzerine bırakılan çanta polisi harekete geçirdi. Şüpheli paket nedeniyle polis caddeyi trafiğe kapatarak şüpheli paket çevresine güvenlik şeridi çekti. Güvenlik önleminin alınmasının ardından olay yerine bmoba imha uzmanı ekibinin gelmesi beklendi. Bu bekleyiş sırasından ise vatandaşları şüpheli paket bulunan cadde üzerindeki duyarsız tavırları dikkatlerden kaçmadı. Bazı vatandaşlar güvenlik şeridine aldırış etmeden şüpheli paketin bulunduğu bölgeye girdi. Bazı vatandaşlar ise şüpheli paket yakınında bulunan dükkanlarda alışveriş yapmaya devam ederken bazıları ise oturdukları kafelerden çıkmayarak eğlenmeye ve yemek yemeye devam etti. Ayrıca, polisin uyarılarına aldırış etmeyen vatandaşlar caddeyi kullanarak gelip geçmeye devam ettiler.

Daha sonra olay yerine bomba imha uzmanlarının gelmesinin ardından durumun ciddiyetine varan vatandaşlar, caddeyi kullanmayı bırakarak oturdukları mekanların iç bölümlerine geçtiler. Şüpheli paket polis tarafından fünye ile kontrollü bir şekilde imha edildi. Şüpheli paketin içerisinde kitaplar çıkmasının ardından polis incelemesi sonrası cadde yaya ve araç trafiğine açıldı.

CİHAN

Yorumlar