Van'dan '1 Şiir 1 Yetim Projesi'ne destek

Kimse Yok Mu Derneği'nin Afrikalı yetimler için başlattığı '1 Şiir 1 Yetim Projesi’ kapsamında hazırlanan 'Göklerin Titreyişi' adlı albüm için, Van’da tanıtım gecesi düzenlendi.

Google Haberlere Abone ol
Van'dan '1 Şiir 1 Yetim Projesi'ne destek

Kimse Yok Mu Derneği'nin Afrikalı yetimler için başlattığı '1 Şiir 1 Yetim Projesi’ kapsamında hazırlanan 'Göklerin Titreyişi' adlı albüm için, Van’da tanıtım gecesi düzenlendi. Kimse Yok Mu Van Şubesi ve Yağmur Dergisi'nin ortaklaşa düzenlediği gecede Bedirhan Gökçe ve Reha Yeprem’in okuduğu şiirlerle duygu dolu anlar yaşandı.

Van'da '1 Şiir 1 Yetim' projesi kapsamında Afrikalı yetimler için hazırlanan 'Göklerin Titreyişi' adlı albümünün tanıtım gecesi yapıldı. Beş yıldızlı bir otelde düzenlenen tanıtıma çok yoğun bir katılım oldu. Tanıtım gecesinde açılış konuşmasını yapan Kimse Yok Mu Van Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Çalımlı, dünyada anne babasını çeşitli nedenlerden kaybetmiş 400 milyona yakın yetim çocuk olduğunu söyledi. Dernek olarak, yetimlere bu kez şiirler ve şairlerle el uzattıklarını dile getiren Çalımlı, "Yetimlerin faydalanacağı bir yetimhane için yola çıkan Kimse Yok Mu Derneği'nin, Yağmur Dergisi ile birlikte başlattığı ‘1 Şiir 1 Yetim’ isimli sosyal sorumluluk projesinde ünlü isimler bir araya geldi. Yetimler yararına yürütülen bu sosyal sorumluk projesinde yer alan tüm sanatçılara yürekten teşekkür ediyor, hayırseverlerimize bu projeye verdikleri destekler için şükranlarımızı sunuyoruz." dedi.

Tanıtım gecesine yaklaşık 2 bin kişi katılırken, konuşmaların ardından geceye sponsor olanlara plaket takdim edildi. Gönüllüler programın çıkışında 'Göklerin Titreyişi' albümü alarak kampanyaya destek verdi.

CİHAN

Yorumlar