Van'da şehit olan askerin Adana'daki baba ocağına ateş düştü

Van’ın Saray ilçesine bağlı Karahisar köyü yakınlarında askeri aracın devrilmesi sonucu şehit düşen Özkan Demir’in (20) Adana’daki baba ocağına ateş düştü.

Google Haberlere Abone ol
Van'da şehit olan askerin Adana'daki baba ocağına ateş düştü

Van’ın Saray ilçesine bağlı Karahisar köyü yakınlarında askeri aracın devrilmesi sonucu şehit düşen Özkan Demir’in (20) Adana’daki baba ocağına ateş düştü. Olay sonrası ambulans eşliğinde ailenin yaşadığı Yüreğir ilçesine bağlı Yunusoğlu Beldesi’ne giden jandarma, acı haberi baba Cemal ile anne Besime Demir’e verdi. Aile acı haber sonrası yıkılırken, yakınları Demir ailesinin evine akın etti, belediye de evin önüne taziye çadırı kurdu. Baba Cemal Demir, oğluyla en son önceki akşam telefonda görüştüğünü söyleyerek, “Askerlik yaptığı yerden memnundu. Dün de biraz para göndermiştim.” dedi. Oğlunun 3 aylık asker olduğunu ve Van’a usta birliğine geçtiğini söyleyen acılı baba, “Göreve çıkmışlar, araba devrilmiş. Kaza yapmışlar, yapacak bir şey yok, olacak, olduktan sonra yapacak bir şey yok.” diye konuştu.

Demir ailesinin 4 çocuğunun en küçüğü olan şehit asker Özkan Demir’in abilerinin birinin İsviçre, birinin de Alanya’da yaşadığı, acılı haber sonrası Adana’ya hareket ettikleri öğrenildi. Şehit asker Özkan Demir’in cenazesinin sabah saatlerinde Adana’ya getirildikten sonra öğlene doğru Yunusoğlu Beldesi’nde askeri törenle toprağa verileceği öğrenildi.
CİHAN

Yorumlar