Van'da 8 'torbacı' tutuklandı

Van İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin uyuşturucu madde satıcıları ve kullanıcılarına yönelik düzenlediği operasyonda gözaltına alınan 13 kişiden 8'i tutuklandı.

Google Haberlere Abone ol
Van'da 8 'torbacı' tutuklandı

Van İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin uyuşturucu madde satıcıları ve kullanıcılarına yönelik düzenlediği operasyonda gözaltına alınan 13 kişiden 8'i tutuklandı. Operasyon kapsamında 732 gram toz esrar maddesi, 1 adet tabanca ve 4 adet 9 mm çapında fişek ele geçirildi.

Van İl Emniyet Müdürlüğümüz, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince, torbacı/içici tabir edilen uyuşturucu madde satıcıları ve kullanıcılarının tespiti ve yakalanmasına yönelik operasyonlar devam ediyor. Ekiplerin Sanat Sokağı Merkezli farklı tarihlerde 'uyuşturucu madde satmak, kullanmak için uyuşturucu madde satın almak, kabul etmek ve bulundurmak suçlarından' toplam 13 şüpheli şahıs yakalandı. Mahkemeye çıkarılan 13 sanıktan 8 şahıs çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklandı.

Yapılan yakalamalar sonucu, 732 gram toz esrar maddesi, 1 adet tabanca ve 4 adet 9 mm çapında fişek, uyuşturucu madde ticaretinden elde edildiği değerlendirilen bin 155 TL para, 370 paket değişik markalarda bandrolsüz sigara ele geçirildi. CİHAN

Yorumlar