Van İl Emniyeti'nde görev değişikliği

17 Aralık'ta başlayan rüşvet ve yolsuzluk operasyonunun ardından emniyet müdürlüklerinde devam eden değişim rüzgarı Van'a da sıçradı.

Google Haberlere Abone ol
Van İl Emniyeti'nde görev değişikliği

17 Aralık'ta başlayan rüşvet ve yolsuzluk operasyonunun ardından emniyet müdürlüklerinde devam eden değişim rüzgarı Van'a da sıçradı. Van İl Emniyet Müdürlüğü'nde 6 şube de görev değişikliği oldu.

Türkiye genelinde emniyette yapılan görev değişikliklerine Van'da dahil oldu. Van İl Emniyeti Müdürlüğü'nde ise 6 şubede görev değişikliği yapıldı. Buna göre, Narkotik Şube Müdürü Murat Çelik, Özel Güvenlik Şube Müdürlüğü'ne, Özel Güvenlik Şube Müdürü Tayfun Atak, Narkotik Şube Müdürlüğü'ne, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürü Ümit Akciğer, Silah ve Patlayıcı Maddeler Şube Müdürlüğüne, Silah ve Patlayıcı Maddeler Şube Müdürü Kenan Han, Trafik Denetleme Şube Müdürlüğüne, Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürü Hüseyin Adatepe, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğüne, Trafik Denetleme Şube Müdürü Osman Kara Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü'ne getirildi. CİHAN

Yorumlar