'Valilik Kupası Halı Saha Futbol Turnuvası' sona erdi

Siirt Valiliği tarafından bu yıl 4.'sü düzenlenen, kurumlar arası 'Valilik Kupası Halı Saha Turnuvası' İl Özel İdaresi ve Güvenlikçiler arasında oynanan final maçı ile sona erdi.Futbol Turnuvası final törenine; Siirt Valisi Mustafa Tutulmaz,...

Google Haberlere Abone ol
'Valilik Kupası Halı Saha Futbol Turnuvası' sona erdi

Siirt Valiliği tarafından bu yıl 4.'sü düzenlenen, kurumlar arası 'Valilik Kupası Halı Saha Turnuvası' İl Özel İdaresi ve Güvenlikçiler arasında oynanan final maçı ile sona erdi.

Futbol Turnuvası final törenine; Siirt Valisi Mustafa Tutulmaz, Vali Yardımcıları Mustafa Pala, Bahadır Yörük, İl Emniyet Müdürü Metin Özkan, Gençlik ve spor il müdürü Hüsam Olgaç, Siirt Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanı Ahmet Muhtar Akıncı, kamu kurum ve kuruluş müdürleri, kamu çalışanları ve vatandaşlar katıldı.

Bilekler Spor Kompleksi'nde saat 19.00’da başlayan maçı 4-1 Güvenlikçilerspor kazanarak, şampiyon oldu. Şölen havasında, centilmenlik içinde geçen maça vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Turnuvada, Emniyetçilerspor birinci olurken, ikinciliği İl Özel İdaresi, üçüncülüğü de Gazi Ortaokulu kazandı.

Turnuvanın düzenlenmesinde emeği geçenleri kutlayan Vali Tutulmaz, turnuva sonunda dereceye giren takımlara kupa ve hediyelerini verdi. Hatıra fotoğraf çekimi ile program sona erdi.

Siirt Valiliği Halı Saha Futbol Turnuvası'na bu yıl 40 takım katıldı. Katılımın yüksek olduğu turnuvada, 25’er dakikalık çift devre halinde, klasman hakemleri nezaretinde, ilimizdeki halı sahaların tamamında, mesai saatleri dışında toplamda 99 müsabaka oynandı.

CİHAN

Yorumlar