Valilik bahçesindeki iftara Hakkariler yoğun ilgi gösterdi

Hakkari Valiliğinin verdiği iftar yemeğine vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Valilik bahçesi girişine, süslenmiş 'Hoşgeldiniz' balonu asıldı. Vatandaşlar, okunan Türkçe ve Kürtçe ilahiler eşliğinde iftar alanına giriş yaptılar. Valilik...

Google Haberlere Abone ol
Valilik bahçesindeki iftara Hakkariler yoğun ilgi gösterdi

Hakkari Valiliğinin verdiği iftar yemeğine vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Valilik bahçesi girişine, süslenmiş 'Hoşgeldiniz' balonu asıldı. Vatandaşlar, okunan Türkçe ve Kürtçe ilahiler eşliğinde iftar alanına giriş yaptılar. Valilik bahçesi girişinde bekleyen Hakkari Valisi Yakup Canbolat ve Dağ ve Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral Muzaffer Sönmez, vatandaşları kapıda karşıladı.

Programda konuşan Vali Canbolat, iftar yemeğine katılan vatandaşlara teşekkür ettiğini söyledi. Canbolat, "Hakkari'de görev yapan bütün yöneticiler, Hakkari'nin ileri gelenleri, esnafları ve vatandaşlarımızı burada görmeyi arzu ettik. Bu bizi fazlasıyla mutlu etti. Ramazan ayı hepimize huzur ve mutluluk, sağlık, mutluluk ve esenlik getirsin. Hakkari ilimizde Ramazan'dan sonra da inşallah huzuru yaşamayı hepimize muvaffak etsin inşallah. Hakkari'nin yeni valisi olarak sizleri burada bir arada görmenin mutluluğunu yaşıyorum. Ayaklarınıza sağlık hoş geldiniz Allah oruçlarınızı kabul etsin" dedi.

İftar yemeğine İl Jandarma Komutanı Albay Yavuz Özfidan, ilçe kaymakamları, vali yardımcıları, STK temsilcileri, işadamları, esnaflar, muhtarlar, sendika temsilcileri, basın mensupları, kurum müdürleri ile çok sayıda vatandaş aileleri ile birlikte katıldı.

CİHAN

Yorumlar