Vali Yazıcı: Bayramlar, birlik ve beraberlik duygularını güçlendirir

Yozgat Valisi Abdulkadir Yazıcı, bayramların birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularını güçlendirdiğini söyledi. Vali Yazıcı, Ramazan Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajında, Yozgat halkının bayramını kutladı. Yazıcı, "Milletimizin...

Google Haberlere Abone ol
Vali Yazıcı: Bayramlar, birlik ve beraberlik duygularını güçlendirir

Yozgat Valisi Abdulkadir Yazıcı, bayramların birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularını güçlendirdiğini söyledi.

Vali Yazıcı, Ramazan Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajında, Yozgat halkının bayramını kutladı. Yazıcı, "Milletimizin en önemli özelliklerinden dayanışma, paylaşma ve yardımlaşma duygularımızın tazelendiği; sevgi, saygı ve kardeşliğin pekişmesine, birlik ve beraberliğimizin güçlenmesine vesile olan, toplumsal yaşantımıza anlam ve değer katan rahmet ve mağfiret ayı Ramazan'ı bütün coşkusuyla yaşamanın ve bir Ramazan Bayramı'nı daha hep birlikte idrak etmenin sevinç ve mutluluğunu yaşıyoruz. Dini ve milli duyguların, sosyal sorumluluk ve dayanışma bilincinin en üst seviyede yaşandığı Ramazan ayında, sahip olduğumuz güzellikleri vatandaşlarımızla paylaşmak, toplumumuzun yardım ve desteğe muhtaç kesimine ilgi ve şefkat göstermek büyük önem taşımaktadır." dedi.

Bozok Bereket Kervanı ile merkez ve ilçelerde düzenledikleri iftarlarla toplumun her kesimiyle aynı sofrada buluştuklarını söyleyen Yazıcı, "Bu vesile ile herkesin birbirine yardımcı olduğu, hoşgörünün ve paylaşmanın doruk noktaya ulaştığı mübarek Ramazan ayı içerisinde, geçen yıl uyguladığımız 'Bozok Bereket Kervanı İftar Programı Gönül Sofrasında Buluşalım' projesini bu yıl da devam ettirerek ilimiz ve ilçelerimizde buluştuğumuz iftar sofralarımızda, gönülleri yakınlaştırarak, dargınlıkları ve kırgınlıkları unutarak yaşlılarımızla, çocuklarımızla, zenginimizle, fakirimizle kısacası toplumun her kesimiyle birlikte olmaya çalıştık." ifadelerini kullandı.

Filistin’deki acıların biran önce son bulması dileğinde bulunan Yazıcı, "Sevginin, saygının, barış ve kardeşliğin yüreklerdeki coşkusunun arttığı bu mübarek Ramazan Bayramı’nın milletimize, İslam alemine ve bütün insanlığa barış, huzur ve mutluluk getirmesi ayrıca köklü tarihi ve kültürel bağlarımız bulunan masum Filistinli kardeşlerimizin bir an evvel acılarının dinmesi ve yaralarının sarılması temennisiyle tüm Yozgatlı hemşehrilerimin bayramını kutlar, sağlık ve esenlikler dilerim." diye konuştu.

CİHAN

Yorumlar