Vali Yazıcı: Akılcı plan, başarıyı da beraberinde getirecektir

Vali Abdulkadir Yazıcı, “Akılcı plan, ciddi bir çalışma, başarıyı da beraberinde getirecektir.

Google Haberlere Abone ol
Vali Yazıcı: Akılcı plan, başarıyı da beraberinde getirecektir

Vali Abdulkadir Yazıcı, “Akılcı plan, ciddi bir çalışma, başarıyı da beraberinde getirecektir.” dedi. İlde yapılan bütün çalışmaların birbirini etkilediğini vurgulayan Yazıcı, “Birimizin süreç içerisinde başaramadığı işler, diğerini de etkiliyor. Fedakârca yaptığı işler ise diğerinin hanesine yazılıyor.” diye ifade etti.

Vali Yazıcı, Galata Çamlık Otel’de yapılan 2013 Yılı İl Değerlendirme Toplantısı’nda yaptığı konuşmada, 2013 yılının değerlendirilmesinin 2014 yılında yapılacak çalışmalara ışık tutacağını belirtti. Yozgat için herkesin üzerine düşen görevi yapması gerektiğini vurgulayan Yazıcı, “Orta Anadolu’nun verimli tarım arazileri ve tarihi zenginliği ile bütünleşmiş böyle güzel bir kenti için herkes üzerine düşen görevi yapmalı.” diye konuştu.

Başarının arkasında akılcı bir planlama olduğunu vurgulayan Yazıcı, şunları ifade etti: “Akılcı plan, ciddi bir çalışma, başarıyı da beraberinde getirecektir. Bizler birlikte çalışıp, birlikte başaracağız. Buradaki güzel işler bizim yüzümüzün akı olacaktır. Bu ilin yöneticileri bizleriz. Bu açıdan, günahı da sevabı da güzelliği de iyiliği de yapacağımız çalışmaların sevabı ve vebali de bizlerin üzerinde. Hepimiz bu memleketten ayrılırken yaptığımız işlerin hazzı ve gururu ile ayrılmalıyız.” şeklinde konuştu.

Vali Yazıcı, yaptığı açılış konuşmasının ardından, katılımcılara söz vererek, kendi kurum ve birimleri ile ilgili 2013 yılında yapılan çalışmalar hakkında bilgiler alırken, 2014 yılı planlamaları da değerlendirildi. 2014 yılında yapılması planlanan çalışmalarla çözüm önerilerinin görüşülmesi amacıyla düzenlenen toplantıya İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Recep Yalçınkaya, İl Emniyet Müdürü Hasan Yılmaz, vali yardımcıları Kemal Şahin, Yavuz Güner, Can Aksoy ve Adnan Daldal’ın yanı sıra kaymakamlar ve kurum müdürleri katıldı.
CİHAN

Yorumlar