Vali Yardımcısı Haluk Tunçsu, Mersin’e uğurlandı

Kayseri Vali Yardımcısı Haluk Tunçsu’nun Mersin Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterliği görevine atanması nedeniyle Kayseri Valiliği’nce hem veda yemeği hem de uğurlama töreni düzenlendi. Vali Orhan Düzgün ve eşi Gül Düzgün tarafından...

Google Haberlere Abone ol
Vali Yardımcısı Haluk Tunçsu, Mersin’e uğurlandı

Kayseri Vali Yardımcısı Haluk Tunçsu’nun Mersin Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterliği görevine atanması nedeniyle Kayseri Valiliği’nce hem veda yemeği hem de uğurlama töreni düzenlendi.

Vali Orhan Düzgün ve eşi Gül Düzgün tarafından Haluk Tunçsu ve eşi Habibe Tunçsu onuruna özel bir restoranda verilen yemeğe vali yardımcıları ile kaymakamlar eşleri ile birlikte katıldı. Vali Düzgün, yemekte yaptığı konuşmada, 2012’den beri Vali Yardımcılığı görevini yürüten Haluk Tunçsu ile kendisinin 1 yıldır görev yaptığını, bu sürede uyumlu ve verimli bir çalışma yürüttüklerini anlattı.

Kayseri’ye katkılarından dolayı teşekkür ettiği Haluk Tunçsu’ya Mersin Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterliği görevinde de başarılar dileyen Vali Düzgün, “Yeni görevinin yetkileri ve sorumlulukları fazla. Haluk beyin Kayseri’de olduğu gibi yeni görevinde de kamu hizmetlerini etkin bir şekilde yürüteceğine yürekten inanıyoruz. Kendisine ve ailesine bundan sonraki görev ve yaşantılarında başarı ve mutluluklar diliyorum.” dedi.

Vali Yardımcısı Haluk Tunçsu ise mülki idare mesleğinde Kayseri’nin kendisi için özel bir yeri bulunduğunu ve Kayseri’de uyumlu bir çalışma ortamında görev yaptığını anlatarak yemeği düzenleyen Vali Düzgün ile yemeğe katılan vali yardımcıları ve kaymakamlara teşekkür etti.

VALİLİKTEN UĞURLANDI

Haluk Tunçsu, Kayseri Valiliği önünden Mersin’e uğurlandı. Vali Orhan Düzgün başta olmak üzere vali yardımcıları, kamu kurum ve kuruluşlarının il müdürleri ile valilik çalışanlarının katıldığı uğurlama töreninde duygusal anlar yaşandı.

Uğurlamaya katılanlarla tek tek vedalaşan Haluk Tunçsu, Kayseri’yi unutmayacağını aynı zamanda Kayseri’nin de kendisini unutmayacağını düşündüğünü ifade ederek, Kayseri halkına selamlarını iletti. Vali Yardımcısı Haluk Tunçsu’nun aracı alkışlar eşliğinde Mersin’e hareket etti.

HALUK TUNÇSU KİMDİR?

1955 Mersin doğumlu olup, 1978 İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'ni bitirdi. Sırayla; 1979-1982 Mersin İli Kaymakamlık adayı, 1982-1985 Manisa Sarıgöl, 1985-1987 Mardin Ömerli Kaymakamlığı, 1987-1990 Kars Vali Yardımcılığı, 1990-1991 A.B.D. Lisan eğitimini aldı, 1991-1996 Samsun Alaçam, 1996-1997 Bilecik Bozhöyük, 1997-2002 İstanbul Pendik, 2002-2006 Gaziantep Şehitkamil Kaymakamlığı, 2006-2012 İzmir Vali Yardımcılığı görevini yaptı. 2012 yılında Kayseri Vali Yardımcılığı'na atandı. Evli 2 çocuk babası olan Tunçsu, iyi derecede İngilizce ve İtalyanca biliyor. CİHAN

Yorumlar