Vali Tutulmaz, Siirt-Eruh karayolunda incelemelerde bulundu

Siirt Valisi Mustafa Tutulmaz, kamu yatırımları ile ilgili denetim ve incelemelere devam ediyor. Vali Tutulmaz, Diyarbakır Karayolları 9. Bölge Müdürü Şamil Gülen ile birlikte yeni Siirt-Eruh karayolunda yapım çalışmalarını denetleyerek,...

Google Haberlere Abone ol
Vali Tutulmaz, Siirt-Eruh karayolunda incelemelerde bulundu

Siirt Valisi Mustafa Tutulmaz, kamu yatırımları ile ilgili denetim ve incelemelere devam ediyor. Vali Tutulmaz, Diyarbakır Karayolları 9. Bölge Müdürü Şamil Gülen ile birlikte yeni Siirt-Eruh karayolunda yapım çalışmalarını denetleyerek, incelemelerde bulundu.

Bölge Müdürü Şamil Gülen’den yürütülen çalışmalar hakkında bilgi alan Vali Tutulmaz, yaptığı açıklamada, "Siirt-Eruh-Şırnak karayolunda yapılan çalışmaları inceleyeceğiz. Karayolları bölge müdürlüğü yetkilileri, yüklenici firma yetkilileri ve il müdürü arkadaşlarımız, hep birlikte sıkıntılarımız nerelerde onlara bakacağız. Çözüm yolları üreteceğiz. Çünkü bu yol Siirt’i çıkmaz sokak olmaktan çıkaracak. Bu yolun bir an önce tamamlanmasını arzuluyoruz. Siirt’i, Şırnak üzerinden, Habur’a bağlayacak olan bu yolu önemsiyoruz. Ve en kısa sürede bitirilmesi için tüm gayretimizi ortaya koyacağız." diye konuştu.

Zorava Çayı üzerinde yapılacak yeni köprü hakkında da bilgi alan Vali Tutulmaz, daha sonra Eruh -Şırnak karayolunda incelemelerini sürdürdü. Vali Tutulmaz, Karayolları 9. Bölge Müdürlüğünün yürüttüğü çalışmaların bir an önce tamamlanması için gereken her türlü gayretin gösterileceğini ve tüm çalışmaların yine karayolları bölge müdürü ve diğer yetkililerin de katılımıyla 22 Temmuz’da düzenlenecek olan koordinasyon kurulu toplantısında tüm ayrıntıları ile masaya yatıracaklarını sözlerine ekledi.

Eruh karayolundaki incelemelere Eruh Kaymakamı Levent Yazıcı, İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Şenol Yeloğlu, İl Emniyet Müdürü Metin Özkan ve İl Özel idaresi Genel Sekreteri Recep Güldoğan da eşlik etti.

CİHAN

Yorumlar