Vali Tutulmaz, sevgi evlerini ziyaret etti

Siirt Valisi Mustafa Tutulmaz, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'ne bağlı Veysel Karani Mahallesi'ndeki, sevgi evlerini ziyaret ederek, çocuklarla iftar yaptı. Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hifzullah Canpolat’an çalışmalar...

Google Haberlere Abone ol
Vali Tutulmaz, sevgi evlerini ziyaret etti

Siirt Valisi Mustafa Tutulmaz, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'ne bağlı Veysel Karani Mahallesi'ndeki, sevgi evlerini ziyaret ederek, çocuklarla iftar yaptı.

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hifzullah Canpolat’an çalışmalar hakkında bilgi alan Vali Tutulmaz, iftar öncesi sevgi evlerini gezerek, çocukların kaldığı yaşam birimlerini denetledi. Sevgi evlerini gezerek, yerinde inceleyen Vali Tutulmaz, burada yaptığı açıklamada, "Yüklenici firma tarafından yapılması gereken işlerin, eksik yapıldığını burada yaptığım denetimlerde müşahede ettim. Yaşam birimlerinin bazı bölümleri standartlara uygun yapılmamış. Tüm eksikliklerin giderilmesi için Çevre ve Şehircilik il müdürlüğümüzde görevli teknik elemanlar tarafından burası tekrar incelenecek, gerekli yasal yaptırımlar uygulanacaktır." dedi.

Daha sonra çocuklarla birlikte iftarını açan Vali Tutulmaz, çocuklarla sohbet etti. Birbirinden bağımsız 6 yaşam biriminden oluşan Sevgi evlerinde 13-18 yaş arası toplam 48 erkek çocuğa hizmet verildiğini kaydeden Vali Tutulmaz, çocukların devletimizin her türlü imkânlarından yararlandığını belirterek, buradaki çocukların devlete, millete topluma faydalı bir birey olarak yetiştirileceklerini sözlerine ekledi.

Vali Tutulmaz’a Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hifzullah Canpolat, Müdür Yardımcısı Gökhan Marakçı, Sevgi Evleri Müdürü Murat Gündoğdu eşlik etti.

CİHAN

Yorumlar