Vali Tutulmaz Fatih Ortaokulu bocce takımını ödüllendirdi

Siirt Valisi Mustafa Tutulmaz, Türkiye Okullar arası bocce şampiyonasında Türkiye ikincisi olan Merkez Fatih Ortaokulu takımını makamında kabul ederek ödüllendirdi.İl Milli Eğitim Müdürü Gıyasettin Taş ve Okul Müdürü Murat Ekinci’nin...

Google Haberlere Abone ol
Vali Tutulmaz Fatih Ortaokulu bocce takımını ödüllendirdi

Siirt Valisi Mustafa Tutulmaz, Türkiye Okullar arası bocce şampiyonasında Türkiye ikincisi olan Merkez Fatih Ortaokulu takımını makamında kabul ederek ödüllendirdi.

İl Milli Eğitim Müdürü Gıyasettin Taş ve Okul Müdürü Murat Ekinci’nin de hazır bulunduğu ziyarette, konuşan Vali Tutulmaz, ’7-12 Mayıs tarihleri arasında Mersin'de yıldız kızlar kategorisinde yapılan okullar arası bocce Türkiye şampiyonasında çocuklarımız, büyük bir başarıya imza atarak bizleri gururlandırdı. Kazanılan başarıdan dolayı okul yönetimini, öğretmenlerini ve öğrencilerin ailelerini tebrik ediyorum. Valilik olarak, il genelinde başarılı çocuklarımıza, ekonomik ve eğitim desteği vereceğiz.’ dedi.

Bocce takımı sporcuları ile sohbet ederek, eğitim durumları hakkında da bilgi alan Vali Mustafa Tutulmaz, antrenör ve sporculara birer takım eşofman hediye ederek, başarı dileğinde bulundu.

İl Milli Eğitim Müdürü Gıyasettin Taş ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, Vali Tutulmaz’a teşekkür etti.

Ziyaret, çekilen hatıra fotoğrafla sona erdi. CİHAN

Yorumlar