Vali Tutulmaz, esnaf ziyaretinde bulundu

Siirt Valisi Mustafa Tutulmaz, il emniyet müdürü Metin Özkan ile birlikte Helvacılar çarşısındaki esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek, sorunlarını dinledi. Vatandaşları ziyaret eden Vali Tutulmaz, esnafa hayırlı iş ve bol kazanç temennisinde...

Google Haberlere Abone ol
Vali Tutulmaz, esnaf ziyaretinde bulundu

Siirt Valisi Mustafa Tutulmaz, il emniyet müdürü Metin Özkan ile birlikte Helvacılar çarşısındaki esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek, sorunlarını dinledi.

Vatandaşları ziyaret eden Vali Tutulmaz, esnafa hayırlı iş ve bol kazanç temennisinde bulunarak, kendileri ile sohbet etti.

Helvacılar Çarşısı'nda bir süre önce işyerleri hırsızlar tarafından soyulan esnaflara da geçmiş olsun ziyaretinde bulunan Vali Tutulmaz, esnaflara hitaben yaptığı konuşmada, "İlimizde son aylarda meydana gelen hırsızlık olaylarının biri hariç, hepsinin failleri yakalanarak, adalete teslim edildi. Kent Güvenlik Sistemi (MOBESE) sayesinde birçok olay aydınlatıldı. Vatandaşımız, işyerlerinin hırsızlık olaylarına karşı tedbirlerin alınması konusunda güvenlik birimlerimizle iş birliği içinde olmaları, bu olayları en aza indirecektir." dedi.

Helvacılar çarşısında satılan mahalli ürünleri inceleyen Vali Tutulmaz’a bir esnafın helvacılar çarşısındaki bazı logarların tıkanmaları üzerine çevreye pis kokuların yayıldığını belirtmesi üzerine, Vali Tutulmaz; konuyu Belediye yetkililerine iletileceğini belirterek, ilgililere not aldırdı.

Çarşı esnafları ise, ziyaretinden duydukları memnuniyeti belirterek, Vali Tutulmaz ve Emniyet Müdürü Özkan’a teşekkür ettiler.

Daha sonra Vali Tutulmaz, Aydınlar caddesinde de vatandaşları ziyaret ederek, sohbet etti.

CİHAN

Yorumlar