Vali Turhan, Erdoğan'ın mitingini teras kattan izleyip telefonla fotoğraf çekti

Balıkesir Valisi Ahmet Turhan, cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın mitingini izledi. Eşi ile birlikte mitingin yapıldığı alana gelen Vali Turhan, bir binanın teras katına çıkıp, Başbakan Erdoğan'ın konuşmasını dinledi....

Google Haberlere Abone ol
Vali Turhan, Erdoğan'ın mitingini teras kattan izleyip telefonla fotoğraf çekti

Balıkesir Valisi Ahmet Turhan, cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın mitingini izledi. Eşi ile birlikte mitingin yapıldığı alana gelen Vali Turhan, bir binanın teras katına çıkıp, Başbakan Erdoğan'ın konuşmasını dinledi. Vali Turhan'ın zaman zaman cep telefonuyla fotoğraf çektiği de gözlendi.

Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Erdoğan, 10 Ağustos tarihinde yapılacak olan cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesi Balıkesir'de vatandaşlar hitap etti. Kuvayi Milliye Meydanı'nda düzenlenen mitingde konuşan Erdoğan'ı dinlemeye gelenle arasında Vali Ahmet Turhan ve eşi Nuran Turhan'ın olması dikkat çekti.

Miting öncesi alana gelen Vali Turhan ve eşi miting alanın hemen yanında bulunan 5 katlı bir binanın teras katına çıktı. Vali Turhan, mitingi üzerinde 'Ege Marmara denizimiz, Erdoğan daima liderimiz' yazalı dev bir pankartı asılı bulunduğu binanın teras katında ayakta izledi. Vali Turhan'ın zaman zaman cep telefonu ile Başbakan Erdoğan'ın fotoğrafını çekmesi dikkat çekti.

CİHAN

Yorumlar