Vali Topaca'dan olimpiyat madalyası alan Özel Erkul Eğitim Kurumları'na teşekkür

Kocaeli Valisi Ercan Topaca, 21. Ulusal Bilim Olimpiyatları ile 18.Ulusal Ortaokul Matematik Olimpiyatları'nın finalinde madalya alan Özel Erkul Eğitim Kurumları'nı makamında kabul etti.

Google Haberlere Abone ol
Vali Topaca'dan olimpiyat madalyası alan Özel Erkul Eğitim Kurumları'na teşekkür

Kocaeli Valisi Ercan Topaca, 21. Ulusal Bilim Olimpiyatları ile 18.Ulusal Ortaokul Matematik Olimpiyatları'nın finalinde madalya alan Özel Erkul Eğitim Kurumları'nı makamında kabul etti. Topaca, Kocaeli'ye gelen bu madalyadan dolayı hem öğrencilere hem de Erkul Eğitim Kurumları'na teşekkür etti.

TÜBİTAK Bilim İnsanı Destekleme Daire Başkanlığı’nın (BİDEB) düzenlediği 21. Ulusal Bilim Olimpiyatları ile 18.Ulusal Ortaokul Matematik Olimpiyatları’nın finalleri Ankara’da yapıldı. Olimpiyatların nisan ayında yapılan birinci aşama sınavlarına başvuran 19 bin 594 öğrenciden 351’i, 23-24 Kasım tarihlerinde Ankara’daki ikinci aşama sınavlarına katıldı. Orta Okul Matematik Olimpiyatı’nda toplam 5 altın, 9 gümüş, 10 bronz madalya verildi.

Özel Erkul koleji öğrencilerinden Serhat Emre Çoban altın madalya alarak Kocaeli'nin adını bir kez daha böyle önemli bir organizasyonda duyurmanın sevincini yaşadı.
Kocaeli Valisi Ercan Topaca öğrencileri makamında kabul etti. Topaca, Kocaeli'ye gelen bu madalyadan dolayı hem öğrencilere hem de Erkul Eğitim Kurumları'na teşekkür etti.

Programdan sonra çeşitli televizyon kanallarına röportaj veren Özel Erkul Tunagür Fen Lisesi 9. sınıf öğrencisi Serhat Emre Çoban, "Çalışmalarımda gece gündüz demeden sabırlı bir şekilde benimle vakit geçirip eksiklerimi gideren öğretmenlerime, bana çalışma ortamı hazırlayıp destekleyen okuluma ve daima arkamda olan aileme çok teşekkür ediyorum, bundan sonraki hedefim Junior Balkan Matematik Olimpiyatlarında milli takıma girip uluslararası camiada da ülkemi en iyi şekilde temsil etmek." dedi.

Özel Erkul Eğitim Kurumları Genel Müdürü Aytekin Özçelik de şunları kaydetti: "Bu başarıda emeği geçen tüm idareci, öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Erkul Eğitim Kurumları olarak bilime ve bilim insanına verdiğimiz değerin bir sonucu olarak Kocaeli’mize TÜBİTAK Bilim Olimpiyatlarında 1 Altın ve 1 Gümüş Madalya kazandırmış olmanın sevincini yaşıyoruz. Kurulduğumuz günden bu güne sadece TÜBİTAK Bilim Olimpiyatlarında 2 altın, 8 gümüş, 8 bronz madalya ile toplamda 18 madalya alarak kırılması güç bir rekora imza attık." CİHAN

Yorumlar