Vali Orhan Düzgün’den teşekkür

Kayseri Valisi Orhan Düzgün, Ali İsmail Korkmaz davasında görev alan emniyet güçleri ile kardeşlik mesajı veren siyasi parti, sendika ve STK temsilcilerine teşekkür etti.     Vali Düzgün, twitter üzerinden yaptığı açıklamada,...

Google Haberlere Abone ol
Vali Orhan Düzgün’den teşekkür

Kayseri Valisi Orhan Düzgün, Ali İsmail Korkmaz davasında görev alan emniyet güçleri ile kardeşlik mesajı veren siyasi parti, sendika ve STK temsilcilerine teşekkür etti.

    Vali Düzgün, twitter üzerinden yaptığı açıklamada, “12 Mayıs tarihinde ilimizde duruşması gerçekleştirilen Ali İsmail Korkmaz davasının huzur içinde geçmesi için azami dikkat gösteren emniyet teşkilatı mensuplarımızı ile duruşma öncesi günlerde gerekli demeçleri, gerekse birbirlerine yaptıkları ziyaretlerle kardeşlik mesajları veren siyasi parti, sendika ve STK temsilcilerimize teşekkür ederim.” dedi.

    Eskişehir’de gezi olayları sırasında öldürülen Ali İsmail Korkmaz’ın duruşması güvenlik gerekçesiyle Kayseri’ye alınmıştı. Duruşmanın 2.si yeni adliyenin konferans salonunda yapılmıştı. Dava, 14 Temmuz’a ertelenmişti.

CİHAN

Yorumlar